Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΔάφνη Τσεβρένη: Ψηφιακή μεταμόρφωση στον οδηγούμενο τουρισμό
Συνένετυξη

Δάφνη Τσεβρένη: Ψηφιακή μεταμόρφωση στον οδηγούμενο τουρισμό

Η συνιδιοκτήτρια και εμπορική διευθύντρια της Clio Muse Tours, Δάφνη Τσεβρένη, συζητά την πορεία της εταιρείας από την προσφορά εφαρμογών εστιασμένων σε μουσεία έως την ένταξη με ταξιδιωτικά πρακτορεία και την εξέλιξη ψηφιακών οδηγούμενων περιηγήσεων. Για επαγγελματίες του κλάδου που πλοηγούνται στη διασταύρωση του πολιτισμού και της τεχνολογίας στον τουρισμό.

Σε μια περιεκτική συζήτηση στο Grand Hyatt Hotel η Δάφνη Τσεβρένη, συνιδιοκτήτρια και εμπορική διευθύντρια της Clio Muse Tours, περιέγραψε τη στρατηγική εξέλιξη της εταιρείας στον τομέα των ψηφιακών περιηγήσεων. Ξεκινώντας ως μια μικρή πρωτοβουλία γύρω από το 2012, η Clio στόχευσε να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για τα μουσεία, δημιουργώντας μια εξειδικευμένη εφαρμογή ξεναγήσεων εμπλουτισμένη με φωτογραφίες, χάρτες και επιστημονικό υλικό. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν με το Μουσείο της Ακρόπολης. Αναγνωρίζοντας ευρύτερες αγοραστικές δυνατότητες, η Clio προσάρμοσε το επιχειρηματικό της μοντέλο το 2016 για να συμπεριλάβει τα τουριστικά γραφεία και επέκτεινε τις προσφορές της σε ψηφιακές ξεναγήσεις αρχαιολογικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ορόσημων όπως η Ακρόπολη.

Στη συνέχεια, η εταιρεία καινοτόμησε περαιτέρω, ενσωματώνοντας ηχητικές περιηγήσεις με ηλεκτρονικά εισιτήρια. Ένα σημαντικό τμήμα της στρατηγικής της Clio περιλαμβάνει τη συνεργασία με ξεναγούς για τη δημιουργία περιεχομένου, διασφαλίζοντας υψηλό βαθμό ακρίβειας και σχετικότητας. Οι ψηφιακές περιηγήσεις έχουν ενσωματωθεί αποτελεσματικά στις προσφορές των παραδοσιακών ταξιδιωτικών πρακτορείων, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και εμπλουτιστική εμπειρία για τους ταξιδιώτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024