Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΠανσέληνος στο Μουσείο Ακρόπολης σε ρυθμούς tango και ελεύθερη είσοδο
Πολιτισμός

Πανσέληνος στο Μουσείο Ακρόπολης σε ρυθμούς tango και ελεύθερη είσοδο

Η εκδήλωση «Tango Acropolis» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής.

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο σήμερα Τρίτη 1η Αυγούστου 2023 με την μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis» στο προαύλιο του mουσείου στις 9 μ.μ.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με χορογραφίες από κορυφαίους και διεθνούς φήμης χορευτές του tango. Θα ακολουθήσει παρουσίαση της τριμελούς ορχήστρας «Con Estilo Tango» με αφιερώματα στους μεγάλους μουσικούς της Χρυσής Εποχής, όπως οι Astor Piazzola, Osvaldo Pugliese, Juan d’ Arienzo και άλλοι. Τα ακούσματα της ορχήστρας θα συνοδέψουν με χορό επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές του tango που θα μετατρέψουν τον προαύλιο χώρο του Μουσείου σε μια μεγάλη πίστα. Συμμετέχουν: Νίκος Παπαδημητρίου (πιάνο), Λευτέρης Γρίβας (μπαντονεόν) και Λία Σελαλμαζίδη (βιολί).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου υπό το σεληνόφως του νυχτερινού αττικού ουρανού.

Το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου θα λειτουργεί τις ίδιες ώρες με ειδικό μενού.

Η εκδήλωση «Tango Acropolis» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024