Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήNJV Athens Plaza: Ανανεώθηκε το Plaza Café στην πλατεία Συντάγματος
Διαμονή - Διατροφή

NJV Athens Plaza: Ανανεώθηκε το Plaza Café στην πλατεία Συντάγματος

Η ανανέωση του εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει τα καθίσματα, που πλέον αντικαταστάθηκαν από αναπαυτικές πολυθρόνες, νέα τραπέζια με ιδιαίτερο design, καθώς και ανανεωμένο δάπεδο.

Το Plaza Café, στο Lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, ανανέωσε σημαντικά τον εξωτερικό χώρο του, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για την απόλαυση των επισκεπτών και των φιλοξενούμενων του.

Η ανανέωση του εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει τα καθίσματα, που πλέον αντικαταστάθηκαν από αναπαυτικές πολυθρόνες, νέα τραπέζια με ιδιαίτερο design, καθώς και ανανεωμένο δάπεδο που αναβαθμίζουν τον χώρο και δημιουργούν συνθήκες 5άστερης φιλοξενίας. Ο χώρος εμπλουτίστηκε επίσης με πλούσιες συνθέσεις καλλωπιστικών φυτών στα διαχωριστικά του, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικά ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον στους επισκέπτες του.

Για έναν παγωμένο καφέ ή απεριτίφ μετά το shopping, για ένα γευστικό διάλειμμα ανάμεσα στα επαγγελματικά ραντεβού, για συναντήσεις με φίλους ή απλά ως αφετηρία για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη, το νέο Plaza Café Outdoor ενδείκνυται για κάθε περίσταση καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο του κέντρου της Αθήνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024