Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAldemar: Πρωτοβουλία «από καρδιάς»

Aldemar: Πρωτοβουλία «από καρδιάς»

Μια όμορφη γωνιά διασκέδασης έχουν εδώ και λίγες μέρες τα παιδιά στον οικισμό Λαμπέτι Ηλείας –περιοχή που δοκιμάστηκε σκληρά στις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού- χάρη στην πρωτοβουλία της Διοίκησης του […]

Μια όμορφη γωνιά διασκέδασης έχουν εδώ και λίγες μέρες τα παιδιά στον οικισμό Λαμπέτι Ηλείας –περιοχή που δοκιμάστηκε σκληρά στις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού- χάρη στην πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ξενοδοχειακού Ομίλου Aldemar<...>και των εργαζομένων στις μονάδες της. Με χρήματα που συγκεντρώθηκαν, δημιουργήθηκε η πρώτη παιδική χαρά στον οικισμό και τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στα πρόσωπα των παιδιών που από δω και στο εξής θα απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες, παρουσία του Δημάρχου Πύργου, κ. Μάκη Παρασκευόπουλου, ο οποίος συμμετείχε από την πρώτη στιγμή σε αυτή την προσπάθεια της Aldemar, του Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Σιδηροκαστρίτη, εκπροσώπων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και πλήθος κατοίκων της περιοχής. Τη Διοίκηση του Ομίλου Aldemar εκπροσώπησε ο κ. Παύλος Ντάκουρης, Διευθυντής των ξενοδοχείων Olympian Village & Royal Olympian στη Σκαφιδιά Ηλείας, ενώ τους εργαζόμενους, η κα Καλλιόπη Καραντεμοίρη, Διευθύντρια Ανάπτυξης & Ποιότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Μάκης Παρασκευόπουλος υπογράμμισε, ότι οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της Aldemar με την πρωτοβουλία τους απέδειξαν τον κοινωνικό χαρακτήρα της επιχείρησης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ικανοποίησή του από την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, με δεδομένο ότι αποτελούσε αίτημα των μαθητών του δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Ο εκπρόσωπος της Αldemar κ. Παύλος Ντάκουρης, δήλωσε ότι “δεν είναι τυχαία η πρωτοβουλία αυτή της Aldemar. Έμπρακτα δείχνει σε καθημερινή βάση τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα και την κοινωνική της ευαισθησία τόσο απέναντι στους εργαζόμενούς της, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον”.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του σύγχρονου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Mare Verde”. Το πρόγραμμα, που έχει ως άξονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αποτελεί σημείο αναφοράς και κορμό ανάπτυξης της εταιρίας από το 2000. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται μεγαλύτερη εμβάθυνση και ευαισθητοποίηση τόσο σε θέματα περιβάλλοντος όσο και δέσμευσης απέναντι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στην οποία δραστηριοποιείται η εταιρία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024