Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚως: Γαλάζια σημαία για την παραλία του Neptune Luxury Resort
Παραλίες

Κως: Γαλάζια σημαία για την παραλία του Neptune Luxury Resort

Για 21η συνεχόμενη χρονιά η παραλία του Neptune στην Κω βραβεύεται με την πολυπόθητη Γαλάζια Σημαία.

Το Neptune Luxury Resort για 21η συνεχή χρονιά επιτυγχάνει να λάβει την κορυφαία διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας, που αφορά την καθαριότητα, την ασφάλεια και την οργάνωση της παραλίας του, καθώς επίσης και την εκπαίδευση που υλοποιεί σχετικά με τα περιβαλλοντικά θέματα.

→ “Γαλάζια Σημαία” 2023 – 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με περισσότερες από 600 βραβευμένες ακτές

Η Γαλάζια Σημαία αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας και μια σημαντική διάκριση για κάθε παραλία. Διεθνής συντονιστής του προγράμματος της Γαλάζιας Σημαίας είναι το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας και εθνικός χειριστής του προγράμματος η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Για να προκύψει η διάκριση, θα πρέπει η επιλεγμένη παραλία να πληροί μια σειρά από αυστηρά κριτήρια σε βάθος του έτους.

Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Κώστας Ζαρίκος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που από το 2003 έως σήμερα, η παραλία μας λαμβάνει αδιάκοπα τη Γαλάζια Σημαία. Η συνεχόμενη επιβράβευση της παραλίας του Neptune, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτελεί συνάμα και αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσής μας, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών με μέριμνα για το περιβάλλον. H περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η υλοποίηση δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ενσωματώνονται στην κουλτούρα του ξενοδοχείου, καθώς και στην εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες του».

Κατά τη φετινή χρονιά, 617 ελληνικές ακτές έχουν βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία, ενώ 13 από αυτές βρίσκονται στο νησί της Κω. Η παραλία του Neptune συνεχίζει να ξεχωρίζει για την αριστεία της στην ποιότητα του νερού, την προστασία του περιβάλλοντος, την εκπαίδευση και την ασφάλεια.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024