Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ όμιλος Sbokos Hotel Group αποκτά νέα εταιρική ταυτότητα – PHĀEA Resorts
Ξενοδοχία

Ο όμιλος Sbokos Hotel Group αποκτά νέα εταιρική ταυτότητα – PHĀEA Resorts

Ο όμιλος επανεξέτασε την αποστολή και το όραμά του σύμφωνα με τις προκλήσεις της νέας εποχής, με αποτέλεσμα την πλήρη ανανέωση της ταυτότητάς του, η οποία συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία νέου ονόματος και λογοτύπου: PHĀEA Resorts.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, εταιρική εκδήλωση της Golf Residences SA / Sbokos Hotel Group με σκοπό την ανακοίνωση του νέου ονόματος και της νέας ταυτότητας του ομίλου. Η παρουσίαση έγινε για πρώτη φορά ενώπιον του συνόλου τον συνεργατών της εταιρίας και η υποδοχή του ονόματος ήταν ενθουσιώδης. Την παρουσίαση έκαναν ο γενικός διευθυντής κ. Χαράλαμπος Φωσκολάκης και οι συν-διευθύνουσες σύμβουλοι, κ.κ. Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

O ξενοδοχειακός όμιλος Sbokos Hotel Group δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Σμπώκο και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1976. Ο όμιλος επανεξέτασε την αποστολή και το όραμά του σύμφωνα με τις προκλήσεις της νέας εποχής, με αποτέλεσμα την πλήρη ανανέωση της ταυτότητάς του, η οποία συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία νέου ονόματος και λογοτύπου: PHĀEA Resorts.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “PHĀEA σημαίνει ανάμεσα σε άλλα ‘φως των ματιών’, τη χαρά που βλέπουμε στα μάτια του άλλου όταν είναι ευτυχισμένος. Χρησιμοποιώντας την ομηρική λέξη Φάεα, το όνομα αναδεικνύει το νέο όραμα του ομίλου. Με επίκεντρο της φιλοσοφίας την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τον άνθρωπο, τα PHĀEA Resorts δεσμεύονται να δημιουργούν εμπειρίες που απευθύνονται στις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες των επισκεπτών, δημιουργώντας ερεθίσματα που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στο μυαλό και την καρδιά τους”.

“Επιθυμία μας είναι να αναδεικνύουμε την ουσία της Ελληνικής φιλοξενίας, μέσα από εμπειρίες που προβάλλουν την έννοια του New Greekness και μεταφράζονται σε προϊόντα που συνθέτουν μια αυθεντική και διαχρονική πλευρά της Ελλάδας που αξίζει να δούνε οι επισκέπτες μας. Εκεί υπάρχει για εμάς πραγματική καινοτομία και αυτό ακριβώς σηματοδοτούν το νέο μας όνομα και το νέο μας λογότυπο”, επισημαίνει η κα Αγάπη Σμπώκου.

“Οι ταχύτατες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας και η ηγετική θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, μας ώθησαν να αντιμετωπίσουμε ως πρόκληση για το μέλλον ό,τι έως σήμερα θεωρούσαμε ως δεδομένο – μια διαδικασία που αποτελεί για εμάς συνώνυμο της βιωσιμότητας και της προόδου”, υπογραμμίζει η κα Κωστάντζα Σμπώκου – Κωνσταντακοπούλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024