Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΟι βραδιές διασκέδασης συνεχίζονται στο Porto Carras Festival

Οι βραδιές διασκέδασης συνεχίζονται στο Porto Carras Festival

Το Σάββατο 15 Αυγούστου, στον κατάμεστο συναυλιακό χώρο του Πόρτο Καρράς, στη σκηνή του φεστιβάλ ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος και η παρέα του για να διασκεδάσουν τους επισκέπτες του Συγκροτήματος. […]

Το Σάββατο 15 Αυγούστου, στον κατάμεστο συναυλιακό χώρο του Πόρτο Καρράς, στη σκηνή του φεστιβάλ ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος<...> και η παρέα του για να διασκεδάσουν τους επισκέπτες του Συγκροτήματος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε για περισσότερες από τρεις ώρες παλιές και νέες επιτυχίες του ενθουσιάζοντας το κοινό που τον παρακολούθησε. Τον Αντώνη Ρέμο συνόδευε το συγκρότημα Emigre. Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Σιθωνίας, η μοναδική ερμηνεία του δημοφιλή καλλιτέχνη ξεσήκωσε το κοινό, το οποίο τραγούδησε μαζί του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Την επόμενη μέρα τη σκυτάλη του φεστιβάλ πήρε το ονειρικό μιούζικαλ «Ο Μάγος του Οζ» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα. Οι μικροί και μεγάλοι θεατές που το παρακολούθησαν ενθουσιάστηκαν με τις φαντασμαγορικές χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου και τη μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Αυγούστου με τη σημειολογική κωμμωδία του Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω, Δεν Πληρώνω!» με τους Πάνο Σκουρολιάκο, Μαριάννα Τουμασσάτου και Ηρώ Λούπη. Το Porto Carras Festival πλησιάζει στην ολοκλήρωσή μιας ακόμη άρτια επιμελημένης διοργάνωσης, ενώ θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά μέχρι και το τέλος Αυγούστου να γεμίζει διασκέδαση τις ημέρες και τις νύχτες των επισκεπτών του με ακόμη περισσότερες καλλιτεχνικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις.

Καθιερώνοντας νέα πρότυπα στην καλοκαιρινή διασκέδαση στη Χαλκιδική και στη φιλοξενία, το Porto Carras Grand Resort αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή Ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών, χάρη στις πολυτελείς και υπερπλήρεις ξενοδοχειακές και αθλητικές του εγκαταστάσεις, καθώς και στη μαγευτική φύση μέσα στην οποία βρίσκεται.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024