Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠενήντα νέα δωμάτια στο Capsis Hotel της Θεσσαλονίκης

Πενήντα νέα δωμάτια στο Capsis Hotel της Θεσσαλονίκης

Με 50 νέα δωμάτια το Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της ριζικής ανακαίνισης του μεγαλύτερου ξενοδοχείου πόλεως στη Βόρεια Ελλάδα. Τα νέα δωμάτια του […]

Με 50 νέα δωμάτια το Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της ριζικής ανακαίνισης του μεγαλύτερου ξενοδοχείου πόλεως στη Βόρεια Ελλάδα. Τα νέα δωμάτια του κατ` εξοχήν business ξενοδοχείου<...>της Θεσσαλονίκης δίνουν έμφαση στην άνεση και την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Τόσο την επίπλωση των νέων δωματίων, όσο και την ανακαίνιση του ατμοσφαιρικού Irene’s Piano Bar στο ξενοδοχείο ανέλαβε ο αρχιτέκτονας Βασίλης Πίττας. Τα νέα δωμάτια που βρίσκονται στον πρώτο όροφο διαθέτουν επώνυμα έπιπλα ενισχύοντας την αίσθηση για αυθεντική ξενοδοχειακή φιλοξενία. Οι χώροι είναι ιδιαίτεροι και ζεστοί σε μοντέρνους τόνους, με αρμονικούς συνδυασμούς γήινων χρωμάτων και απαλού φωτισμού.

H αλυσίδα ξενοδοχείων Capsis αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Οι τελευταίες επενδύσεις του ομίλου Καψή έδωσαν νέο αέρα φιλοξενίας στα ξενοδοχεία του ομίλου με την ολική ανακαίνιση του Astoria στην Κρήτη, την κατά μεγάλο ποσοστό ανανέωση του Capsis Thessaloniki και την αναβάθμιση υπηρεσιών στο πολυτελές boutique ξενοδοχείο Bristol.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024