Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτην κορυφή των 5* θερέτρων παγκοσμίως το Olympia Golden Beach Resort & Spa
Διάκριση ξενοδοχείου

Στην κορυφή των 5* θερέτρων παγκοσμίως το Olympia Golden Beach Resort & Spa

Πρόσφατα είχε προηγηθεί και η βράβευση του Olympia Golden Beach Resort & Spa στα '2013 World Luxury Spa Awards'.

Με το “Certificate of Excellence” βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το tripadvisor.com το Olympia Golden Beach Resort & Spa. Το συγκεκριμένο βραβείο τοποθετεί το ξενοδοχείο ανάμεσα στο κορυφαίο 10% όλων των επιχειρήσεων στο tripadvisor παγκοσμίως που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Το κριτήριο για την απονομή ενός Πιστοποιητικού Αριστείας είναι οι σταθερά υψηλές αξιολογήσεις που λαμβάνει μια επιχείρηση από τους ταξιδιώτες του tripadvisor.com κι αυτό είναι από μόνο του ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, μιας και οι επισκέπτες αποτελούν πάντα τον πιο αντικειμενικό κριτή. Για το Olympia Golden Beach Resort & Spa, που θέλει να μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην πολυτέλεια, αποτελεί ταυτόχρονα την πιο ουσιαστική ηθική επιβράβευση και απόδειξη αναγνώρισης για τις υψηλές υπηρεσίες που συνεχίζει να προσφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε προηγηθεί και η βράβευση του Olympia Golden Beach Resort & Spa στα “2013 World Luxury Spa Awards”. Τα World Luxury Spa Awards διεξάγονται κάθε χρόνο προκειμένου να αναδείξουν εκείνα τα spa που έχουν ανεβάσει τον πήχυ των προσφερόμενων υπηρεσιών και αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα στάνταρντς. Το Dream Spa του Olympia Golden Beach βρέθηκε ανάμεσα στους φιναλίστ του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού, λαμβάνοντας τον τίτλο του “Most Popular Resort Spa” για την Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024