Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Aqua Mare City & Beach Hotel στη Ρόδο επέλεξε την EyeWide για την κατασκευή του website του
Ξενοδοχεία

Το Aqua Mare City & Beach Hotel στη Ρόδο επέλεξε την EyeWide για την κατασκευή του website του

Η νέα ιστοσελίδα του Aqua Mare City & Beach Hotel σχεδιάστηκε με γνώμονα το μοντέρνο interior design του ξενοδοχείου και αντανακλά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα στο Aqua Mare City & Beach Hotel στη Ρόδο και την EyeWide Digital Marketing ξεκίνησε φέτος. Η Eyewide, το βραβευμένο digital marketing agency με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου website του ξενοδοχείου που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου.
 
Η νέα ιστοσελίδα του Aqua Mare City & Beach Hotel σχεδιάστηκε με γνώμονα το μοντέρνο interior design του ξενοδοχείου και αντανακλά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του. Η πλοήγηση είναι φιλική προς τον χρήστη και η πληροφορία είναι δομημένη έτσι ώστε να προσφέρει στον εν δυνάμει επισκέπτη του ξενοδοχείου τις απαραίτητες πληροφορίες που ζητάει.
 
 
Η συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του Aqua Mare City & Beach Hotel συνεχίζεται με το development των websites των άλλων δύο ξενοδοχείων, το  Lindos Maris και το Aqua Grand.
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024