Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-Διατροφή100% Ξενοδοχειακά Workshops 2019 στο 100% Hotel Show
Ξενοδοχία

100% Ξενοδοχειακά Workshops 2019 στο 100% Hotel Show

Η αύξηση των άμεσων πωλήσεων και το Experience Design στο επίκεντρο.

Οι νέες αγορές για τα ελληνικά ξενοδοχεία, η αύξηση των άμεσων κρατήσεων, το Experience Design, αλλά και το καθιερωμένο ετήσιο Masterclass της WebHotelier, αναμένεται να προσελκύσουν εκατοντάδες επισκέπτες, μετατρέποντας το Workshop Stage των 100% Hotel Workshops σε ετήσιο σημείο συνάντησης της ξενοδοχειακής τεχνογνωσίας.

Τα φετινά Workshops του 100% Hotel Show θα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, καθώς η θεματολογία τους εστιάζει πλήρως στις ανάγκες της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς, με σημαντικά θέματα να αναλύονται κατά τη διάρκεια των αναβαθμισμένων παρουσιάσεων στο ειδικά διαμορφωμένο Stage. Η ειδική ομάδα του 100% Hotel Show συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τη Hotelier Academy, επιλέγοντας μια σειρά από υψηλής τεχνογνωσίας επαγγελματίες που θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν πρακτικές λύσεις σε σημαντικά θέματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα, από Design μέχρι το άνοιγμα νέων αγορών, τα οποία θα παρουσιαστούν σε 8 διαφορετικά sessions το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Η εξέλιξη των άμεσων ξενοδοχειακών Online κρατήσεων και οι νέες τεχνολογίες που αλλάζουν την ξενοδοχειακή πραγματικότητα
Και τις δύο ημέρες τα Workshops ανοίγουν με το καθιερωμένο Masterclass της WebHotelier, με περιεχόμενο που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση καθώς θα βασιστεί σε πραγματικά για την ελληνική αγορά δεδομένα, ειδικά μετά τη δυναμική έλευση της Google στον κλάδο. Παράλληλα, η εταιρεία πίσω από το δημοφιλές booking engine, θα παρουσιάσει μια σειρά από νέες ιδέες που αλλάζουν την ξενοδοχειακή πραγματικότητα, και θα απαντήσει σε σημαντικές ερωτήσεις του κοινού.

Η αυτονομία των ξενοδοχειακών πωλήσεων και το άνοιγμα νέων αγορών για ελληνικά ξενοδοχεία και βίλες
Με την αλλαγή του τοπίου, όμως, στις ξενοδοχειακές πωλήσεις, η παγκόσμιας εμβέλειας OTA Insight σε συνεργασία με την BookOnlineNow, ένα από τα πλέον ανερχόμενα booking engines, θα δώσουν ιδέες για την αύξηση του online revenue, σε ένα πρωτότυπο debate που θα αναλύσει τη νέα πραγματικότητα στα OTAs αλλά και στα σύγχρονα online εργαλεία παρακολούθησης του Revenue των ξενοδοχείων. Παραμένοντας στο ίδιο concept, το νέο TBI Hotels θα προσκαλέσει δύο από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του ξενοδοχειακού Digital Marketing, Eyewide και About Hotelier, που θα παρουσιάσουν ιδέες για το άνοιγμα νέων αγορών για την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Για το κομμάτι των βιλών, η καταξιωμένη παγκοσμίως πλέον Blue Villas θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις στις βίλες και τα πολυτελή διαμερίσματα, καθώς και την εξέλιξη του φαινομένου της Airbnb, που θα θέσει νέες βάσεις στο Villa Marketing.

Η εμπειρία του ξενοδοχείου μέσα από το προσωπικό και τον φωτισμό, και η νέα τάση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των ξενοδοχείων
Από τα workshops όμως δε θα μπορούσε να απουσιάσει το design, αλλά και η συνολική εμπειρία εντός του ξενοδοχείου, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του. Με το προσωπικό τού ξενοδοχείου να είναι καθοριστικός παράγοντας για την εμπειρία του επισκέπτη, η Workathlon θα παρουσιάσει τους πλέον εξελιγμένους τρόπους εύρεσης του σωστού προσωπικού αλλά και τη σημασία της εκπαίδευσης. Παραμένοντας στο κομμάτι της εμπειρίας, το αρχιτεκτονικό media archetype θα οργανώσει ένα διαδραστικό workshop, που θα αποδεικνύει τη σημασία του αρχιτεκτονικού φωτισμού στην ξενοδοχειακή εμπειρία, ενώ θα ακολουθήσει και ένα ιδιαίτερο session σε συνεργασία με την Scent Plus, που θα αναλύει πώς εφαρμόζεται το Scent Marketing στα ξενοδοχεία. Τέλος, με τα ξενοδοχεία να περνάνε στη νέα τους εποχή, το Destsetters προσκαλεί επιλεγμένους αρχιτέκτονες, οι οποίοι θα επεξηγήσουν τη σημασία του ολοκληρωμένου concept brief πριν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αλλά και θα αναλύσουν πραγματικά παραδείγματα από την Αθήνα, που σηματοδοτούν την αλλαγή του τρόπου που σχεδιάζονται τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το Επίσημο πρόγραμμα των 100% Hotel Workshops
Σάββατο, 16/11/2019

  • 10:30 -12:00: WebHotelier Hotel Sales Masterclass: Τα Τελευταία updates για την αύξηση των direct κρατήσεων και των Β2Β συμβολαίων με travel agents, μέσα από το επίσημο booking engine του ξενοδοχείου.
  • 12:00 -13:30: New Markets for Greek Hotels: Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα ελληνικά ξενοδοχεία και πως να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.
  • 15:30 -17:00: Online Revenue Debate 2020: Ποιες θα είναι οι αποδοτικότερες πηγές online revenue για τα ξενοδοχεία το 2020, και πως να διαχειριστείτε τον ανταγωνισμό από τα OTAs.
  • 17:00 -18:30: The Next Gen Villa Trends: Οι νέες τάσεις στην αγορά των βιλών και πως διαμορφώνεται το φαινόμενο της Airbnb στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κυριακή, 17/11/2019

  • 10:30 -12:00: WebHotelier Hotel Sales Masterclass: Τα Τελευταία updates για την αύξηση των direct κρατήσεων και των Β2Β συμβολαίων με Travel Agents, μέσα από το επίσημο booking engine του ξενοδοχείου.
  • 12:00 -13:30: Hotel Staff Hunting: Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.
  • 15:30 -17:00: Greek Hotel Design Reborn – The Athenian Example: Οι νέες τάσεις στην ανάπτυξη ξενοδοχείων στην Ελλάδα και πώς πραγματικά παραδείγματα από την Αθήνα υπογραμμίζουν τη δυναμική εξέλιξη της αγοράς και του conceptual σχεδιασμού.
  • 17:00 – 18:30: Hotel Experience Design: Πως ο φωτισμός, το Interior Design, αλλά και το Scent Marketing επηρεάζουν τη συνολική εμπειρία ενός ξενοδοχείου και παρουσίαση των συμπερασμάτων τού Rooms & Light πειράματος στην είσοδο του 100% Hotel Show.

Η είσοδος στα Ξενοδοχειακά Workshops του 100% Hotel Show είναι εντελώς δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή και έκδοση του ειδικού εισιτηρίου.

Ετικέτες
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024