Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηLe Monde: Εκδήλωση τελειοφοίτων 2023 με τιμητικές διακρίσεις
Εκπαίδευση

Le Monde: Εκδήλωση τελειοφοίτων 2023 με τιμητικές διακρίσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde τίμησε και φέτος διακεκριμένους αποφοίτους που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσωπική επαγγελματική τους διαδρομή.

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα η τιμητική εκδήλωση τελειοφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου Le Monde. Γονείς, συγγενείς και φίλοι των τελειοφοίτων του σπουδαστικού έτους 2023 “πλημμύρισαν” το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών για να θαυμάσουν τους αγαπημένους τους στη μεγάλη τους στιγμή, την παραλαβή του τίτλου σπουδών τους.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η απονομή τιμητικής διάκρισης στην καθηγήτρια της Σχολής, κα Μαρία Τζίτζη για τη συνολική της προσφορά στην οινική εκπαίδευση.
Για τη φετινή χρονιά, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους: Βαλσαμάκη Παναγιώτη, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef στο Novotel Athenes, Νίκο Θωμά, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef και ιδιοκτήτη των εστιατορίων Simul και DiNo, F&B and Culinary Expert στο Master Chef, Παναγιώτη Μαλούχο, απόφοιτο ξενοδοχειακών, Front Office Manager Say Hotel και τη Musial Patrycja Monica, απόφοιτο ξενοδοχειακών, Front Office Manager, Semiramis Hotel.
Για μια ακόμα χρονιά, βραβεύθηκαν εκπρόσωποι του τουρισμού και της φιλοξενίας, για τις συνθήκες πρακτικής άσκησης που προσέφεραν στους σπουδαστές. Για το καλοκαίρι του 2023, διακρίθηκαν ο όμιλος Grecote Hotels & Resorts, την τιμητική διάκριση για τον οποίο έλαβε ο κ. Γιάννης Τσίχλης, Corporate Affairs Director, το The Stanley Hotel, την τιμητική διάκριση και για το οποίο έλαβε η κα Φωτεινή Ντίνα, υπεύθυνη Προσωπικού και το CNic Paleo Artnouveau, την τιμητική διάκριση για το οποίο παρέλαβαν η κα Ζωή Χαλικιοπούλου, Quality Manager και ο κ. Παναγιώτης Δαράκης, Group Commercial Manager. Επίσης, για τις άριστες συνθήκες πρακτικής βραβεύθηκαν τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη, την τιμητική διάκριση για τα οποία παρέλαβε ο κ. Ευάγγελος Κωνσταντινίδης, υπεύθυνος Marketing.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν και η απονομή τιμητικής διάκρισης στην ομάδα που κέρδισε την 3η θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Trophee Mille Reims – France. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Καραφλός, σπουδαστής ζαχαροπλαστικής, ένας εκ των 2 συμμετεχόντων στον διαγωνισμό. Επίσης, τιμητική διάκριση παρέλαβαν οι προπονητές, Καλόσακας Ευθύμιος, καθηγητής μαγειρικής και ο κ. Χάρης Ψιλόπουλος, καθηγητής ζαχαροπλαστικής.
Τέλος, ο Εκπαιδευτικός όμιλος Le Monde βράβευσε, όπως κάθε χρόνο, τις εταιρείες  Ιon, Αφοί Κιουρτζόγλου, Agrino, Barilla, Cooking Hellas, Delonghi Kenwood, Friesland Campina, Interion Hellas, Loulis Food Ingredients και Unilever Food Solutions, για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων κατά τη χρονιά 2022 – 2023.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024