Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕνδιαφέρον για συνεργασίες με Ελλάδα εκδηλώνουν οι τουρκικές εταιρίες

Ενδιαφέρον για συνεργασίες με Ελλάδα εκδηλώνουν οι τουρκικές εταιρίες

Ιδιαίτερα αυξημένο σημειώνεται το ενδιαφέρον των τουρκικών τουριστικών επιχειρήσεων, τόσο για εμβάθυνση της συνεργασίας τους με τις αντίστοιχες ελληνικές, όσο και για τη συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση της Philoxenia. […]

Ιδιαίτερα αυξημένο σημειώνεται το ενδιαφέρον των τουρκικών τουριστικών επιχειρήσεων, τόσο για εμβάθυνση της συνεργασίας τους με<...> τις αντίστοιχες ελληνικές, όσο και για τη συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση της Philoxenia<.>.

Τα παραπάνω κατέγραψαν στελέχη της Helexpo κατά τη διάρκεια συμμετοχής της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia στην Έκθεση ΕΜΙΤΤ, η οποία πραγματοποιήθηκε από 3 έως 7 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη. Η συμμετοχή της Philoxenia πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης ενός εξωστρεφούς προγράμματος προώθησης και προβολής της στις τουριστικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.

Κατά την τετραήμερη λειτουργία της έκθεσης, ανανεώθηκε η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ΕΜΙΤΤ και Philoxenia για ανταλλαγή εκθεσιακών χώρων στις προσεχείς διοργανώσεις τους. Τα στελέχη της Helexpo είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους εκθέτες και επισκέπτες για τη Philoxenia, η οποία αποτελεί και τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και να προβάλλουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ιδιαίτερα στις νέες εναλλακτικές μορφές του.

Η επόμενη διοργάνωση της Philoxenia θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2002. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30 Αυγούστου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024