Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςHelexpo: Το μεγαλύτερο πρόγραμμα Εμπορικών Επισκεπτών – Αγοραστών

Helexpo: Το μεγαλύτερο πρόγραμμα Εμπορικών Επισκεπτών – Αγοραστών

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον ξένων τουριστικών πρακτόρων και tour operators για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα φιλοξενίας «Hosted Buyers» της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από τις 16 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2006. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια ομάδα από «Spa Buyers», δηλ. ειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες…

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον ξένων τουριστικών πρακτόρων και tour operators για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα φιλοξενίας «Hosted Buyers»<...>της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από τις 16 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2006. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια ομάδα από «Spa Buyers», δηλ. ειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες και οργανωτές ταξιδιών που έχουν προσκληθεί στη νέα έκθεση τουρισμού υγείας και ομορφιάς Philoxenia Spa Expo, η οποία θα γίνει στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο χώρο με τη Philoxenia.

Τουριστικοί πράκτορες και στελέχη tour operators από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ρωσία και η Ουγγαρία, αλλά και από χώρες όπως η Αυστραλία και η Αίγυπτος έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Philoxenia φιλοξενούμενοι της Helexpo. Μεταξύ των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα είναι το Libra Holidays, το Expedia και το lastminute.com.

«Αφουγκραζόμενοι τις επιθυμίες των εκθετών της Philoxenia, και ακολουθώντας το σχεδιασμό αντίστοιχων μεγάλων διεθνών εκθέσεων τουρισμού, αποφασίσαμε το 2005 να λανσάρουμε το πρόγραμμα φιλοξενίας αγοραστών», τόνισε ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Πρόεδρος της Helexpo. «Αυτή η πρωτοβουλία έτυχε τόσο θετικής υποδοχής από τους εκθέτες, που φέτος αυξάνουμε τους προσκεκλημένους τουριστικούς εμπορικούς επισκέπτες στους 120. Έτσι ενισχύουμε ακόμη περισσότερο τον επαγγελματικό χαρακτήρα της έκθεσης και υποστηρίζουμε το κλείσιμο συμφωνιών μεταξύ εκθετών και εμπορικών επισκεπτών».

«Όλοι οι προσκεκλημένοι «buyers» ειδικεύονται στην Ελλάδα και τις χώρες εκθέτες της Philoxenia και έχουν αξιολογηθεί ιδιαίτερα προσεκτικά. Οι προκαθορισμένες συναντήσεις θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εκθεσιακού κέντρου, ενώ θα πραγματοποιηθούν τις δύο πρώτες ημέρες της έκθεσης που είναι αφιερωμένες στους επαγγελματίες. Δυνατότητα να λάβουν μέρος στα προκαθορισμένα ραντεβού έχουν μόνο οι εκθέτες της Philoxenia», διευκρίνισε από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo, κ. Θέμης Καρτσιώτης.

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος των συναντήσεων θα γίνει ένας απολογισμός των «hosted buyers» και αναλυτική ενημέρωση των εκθετών, καθώς και αξιολόγηση αυτών από τους εκθέτες.

Σύμφωνα με τα περσινά στοιχεία πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 2.000 ραντεβού μεταξύ των 74 αγοραστών που είχαν προσκληθεί και των εκθετών της Philoxenia 2005. Οι προσκεκλημένοι επαγγελματίες – κυρίως ταξιδιωτικοί πράκτορες και στελέχη tour operators – προέρχονταν από συνολικά 18 χώρες (Αυστραλία, Αυστρία, Βρετανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Λίβανο, Μάλτα, Πολωνία, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία και Τουρκία).

Φέτος, εξάλλου θα προσκληθούν επιπλέον και 40 εκπρόσωποι σημαντικών διεθνών τουριστικών περιοδικών, εφημερίδων, δικτυακών τόπων προκειμένου να προβάλουν τη Philoxenia αλλά και τους εκθέτες της, τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024