Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρούσα η Ελλάδα στην έκθεση «IT&ME Show» των Η.Π.Α.

Παρούσα η Ελλάδα στην έκθεση «IT&ME Show» των Η.Π.Α.

Το παρόν στη διεθνή τουριστική έκθεση «It & Me Show» που αφορά στον συνεδριακό τουρισμό και πραγματοποιείται στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από 26 μέχρι και 28 Σεπτεμβρίου δίνει η Ελλάδα, με τη συμμετοχή του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, το οποίο εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Λαμπαδάριο

Το παρόν στη διεθνή τουριστική έκθεση «IT&ME Show» που αφορά στον συνεδριακό τουρισμό και πραγματοποιείται στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από 26 μέχρι και 28 Σεπτεμβρίου δίνει η Ελλάδα, με τη συμμετοχή του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, το οποίο εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Λαμπαδάριο.

Στην έκθεση το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης έχει περίπτερο 325 τ.μ., στο οποίο μετέχουν 16 ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και 9 tour operators της Αμερικανικής τουριστικής αγοράς με προγράμματα για την Ελλάδα.

Διαδικτυακή προβολή

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η διεθνής διαδικτυακή διαφημιστική εκστρατεία του Ε.Ο.Τ, η οποία περιελάμβανε την προβολή της χώρας σε 12 σημαντικές διεθνείς αγορές. Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Ιούνιο 2006 και πραγματοποιήθηκε στα διεθνή sites του παγκοσμίου δικτύου Yahoo!, καθώς και στους επίσημους δικτυακούς τόπους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Fifa World Cup 2006.

Στόχο είχε την ενίσχυση της αναγωρισιμότητας για την Ελλάδα, καθώς και την προσέλκυση νέων και υψηλού κοινωνικοοικονομικού επιπέδου τουριστών.

Η δράση «Ημέρα της Ελλάδας», που αποτέλεσε διεθνή καινοτομία, διασφάλισε στον Ε.Ο.Τ ταυτόχρονη και αδιάλειπτη 24ωρη διαφημιστική παρουσία, στις πρώτες σελίδες όλων των Ευρωπαϊκών sites yahoo!, για τις χώρες: Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Σε ένα 24ωρο, περισσότεροι από 15.000.000 Ευρωπαίοι επισκέπτες yahoo!, παρακολούθησαν τα on-line διαφημιστικά μηνύματα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξη και του Ε.Ο.Τ.

Παράλληλα, συνεχίστηκε από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης η αδιάλειπτη καθημερινή διαδικτυακή προβολή της χώρας, σε θεματικές ενότητες υψηλής επισκεψιμότητας, τόσο στο δίκτυο yahoo!, όσο και στα επίσημα sites της Fifa.

Χώρες προβολής ήταν οι: Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ρωσία και Η.Π.Α

Περισσότεροι από 27.000.000 επισκέπτες με προεπιλεγμένα κοινωνικοοικονομικά χαρακτηριστικά, είδαν τα διαφημιστικά μηνύματα που πρόβαλαν την χώρα μας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024