Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαρουσίαση της έκδοσης ΜeettingΜatrix 2007 στην 23η Philoxenia

Παρουσίαση της έκδοσης ΜeettingΜatrix 2007 στην 23η Philoxenia

Για την ανταπόκριση της ελληνικής και διεθνούς αγοράς στην εφαρμογή Meeting Matrix, αλλά και για τις προσδοκίες του στο μέλλον μίλησε στο Travel Daily News ο Διευθυντής Πωλήσεων Ν. Ευρώπης […]

Για την ανταπόκριση της ελληνικής και διεθνούς αγοράς στην εφαρμογή Meeting Matrix, αλλά και για τις προσδοκίες του στο μέλλον μίλησε στο Travel Daily News ο Διευθυντής Πωλήσεων Ν. Ευρώπης της MeetingMatrix Global Sales, κ. Πέτρος Μαύρος. “Η διεθνής αγορά εδώ και παρά πολλά<...>χρόνια έχει<...>συνειδητοποιήσει ότι η χρήση τεχνολογικών μεγαλείων, όπως το MeetingMatrix αυξάνει την παραγωγικότητα και καλυτερεύει την ανταγωνιστικότητα των συνεδριακών χώρων” είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως πρόκειται για “το μοναδικό προϊόν στο κόσμο που δίνει στους πελάτες των συνεδριακών χώρων την σιγουριά ότι αυτό που αγοράζουν είναι όντως έτσι όπως το βλέπουν στο χαρτί, με ένα περιθώριο λάθους ενός εκατοστόμετρου”.

Αναφερόμενος στην ελληνική αγορά ο κ. Μαύρος τόνισε πως μόλις σε ένα χρόνο έχει αλλάξει σημαντικά. “Πέρυσι” είπε “είχαμε δαπανήσει χρήμα και προπαντός χρόνο να δείξουμε τις υπηρεσίες μας στους Έλληνες επιχειρηματίες. Φέτος πολλά, παρά πολλά ξενοδοχεία μας προσεγγίζουν για να εγκαταστήσουν το ΜeetingΜatrix. Οι Έλληνες επιχειρηματίες του τομέα των συνεδρίων αρχίζουν να καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η χρήση μιας παγκόσμιας πλατφόρμας στο κόσμο των συνεδρίων και ότι οι πληροφορίες σε αυτή την πλατφόρμα είναι 100% ακριβείς”. Όσον αφορά στις προσδοκίες της MeetingMatrix Global Sales από την ελληνική αγορά ο κ. Μαύρος μίλησε για ξεκάθαρες ενδείξεις πως οι πιο σοβαροί συνεδριακοί χώροι στη χώρα, είτε αυτοί είναι σε ξενοδοχεία είτε σε συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα θα γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΜeetingΜatrix μέχρι το 2010.

Σημειώνεται πως στα πλαίσια της 23ης Philoxenia παρουσιάζεται φέτος η έκδοση ΜeettingΜatrix 2007, η οποία είναι αποτέλεσμα πολλών συνομιλιών με πελάτες. “Το ΜeetingΜatrix 2007”, όπως επεσήμανε ο κ. Μαύρος, “έρχεται με ακόμα πιο απλοποιημένες μεθόδους διαγραμματοποίησης και σημαντικές αλλαγές στο Control Pannel, με αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά η ευελιξία του συστήματος”. Η Philoxenia είναι η πρώτη τουριστική έκθεση στη Ευρώπη, που παρουσιάζεται φέτος η νέα αυτή έκδοση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024