Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠληθώρα πρωτοποριακών εκδηλώσεων στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας xenia

Πληθώρα πρωτοποριακών εκδηλώσεων στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας xenia

Την 34η διοργάνωσή της πραγματοποιεί από τις 24 μέχρι και 27 Ιανουαρίου του 2003 στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π. (Πειραιά), η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας xenia. Αποτελώντας πλέον έναν θεσμό […]

Την 34η διοργάνωσή της πραγματοποιεί από τις 24 μέχρι και 27 Ιανουαρίου του 2003 στο εκθεσιακό κέντρο<...> του Ο.Λ.Π. (Πειραιά), η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας xenia<.>.

Αποτελώντας πλέον έναν θεσμό για την ελληνική τουριστική αγορά, η xenia 2003 θα αποτελέσει ένα μοναδικό πανόραμα οργάνωσης, εξοπλισμού και λειτουργίας τουριστικών συγκροτημάτων, ξενοδοχείων, πλοίων, μονάδων φαγητού & διασκέδασης, κ.λ.π.

Ο εκθεσιακός χώρος, που με τις επεκτάσεις θα φτάσει φέτος το εμβαδόν των 23.000 τ.μ., έχει καλυφθεί πλήρως με τους πλέον επιλεγμένους Έλληνες και ξένους εκθέτες, ωστόσο είναι ήδη ανεπαρκής στο να καλύψει το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί και συνεχίζουν να υποβάλλονται για συμμετοχή στην 34η xenia.
Οι οργανωτές της xenia, του πλέον καταξιωμένου εκθεσιακού και συνεδριακού φορέα της χώρας, προκειμένου να συνεχίσουν την προσφορά της έκθεσης στο τουριστικό γίγνεσθαι, έχουν ήδη προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης μια σειρά πρωτοποριακών εκδηλώσεων, που θα παρέμβουν καθοριστικά στα ελληνικά και διεθνή τουριστικά δρώμενα.

Ένα forum, ένα διήμερο συνέδριο και δύο ημερίδες με θέματα που άπτονται των ειδικών μορφών τουρισμού, με διακεκριμένους ειδικούς ομιλητές θα θέσουν σε νέες βάσεις τους κρίσιμους αυτούς τομείς για τον ελληνικό τουρισμό.

Αποκορύφωμα θα αποτελέσει και πάλι η απονομή των καταξιωμένων τιμητικών διακρίσεων xenia, σε προσωπικότητες με ξεχωριστή διεθνή προσφορά και αναγνώριση.
Επίσης για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση τα αποτελέσματα μελέτης για τις ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες, που στο εξής θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της xenia, από ομάδα ειδικών και δημοσιογράφων.

Στην 34χρονη παρουσία της η έκθεση xenia αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση που ενίσχυσε και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, στον εκσυγχρονισμό των δομών τους και στο ειδικό βάρος που εμφανίζει σήμερα ο κλάδος στην ελληνική οικονομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024