Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣε αναζήτηση αεροσκάφους για την Ευρώπη η Garuda Indonesia
PATA Travel Mart 2007

Σε αναζήτηση αεροσκάφους για την Ευρώπη η Garuda Indonesia

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΠΑΛΙ – PATA TRAVEL MART 2007: Προτεραιότητα στο άνοιγμα της Ευρωπαϊκής αγοράς έχει δώσει ο επίσημος αερομεταφορέας της Ινδονησίας Garuda Indonesia, που μέχρι σήμερα δεν πετάει στην Ευρώπημετά […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΠΑΛΙ – PATA TRAVEL MART 2007: Προτεραιότητα στο άνοιγμα της Ευρωπαϊκής αγοράς έχει δώσει ο επίσημος αερομεταφορέας της Ινδονησίας Garuda Indonesia, που μέχρι σήμερα δεν πετάει στην Ευρώπη<...>μετά από τον αποκλεισμό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση για λόγους ασφαλέιας, αν και η Ινδονησία δέχεται άνω των 730.000 τουριστών το χρόνο από την Ευρώπη.

Πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή του κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης PATA Travel Mart στο Μπαλί ο πρόεδρος της Garuda Indonesia κ. Emirsyah Satar θα είναι το `Αμστερνταμ με έναν ενδιάμεσο σταθμό σε κάποια από τις πόλεις της Μέσης Ανατολής. Ο χρόνος έναρξης όμως του δρομολογίου είναι άγνωστος δεδομένου ότι η εταιρία στειρείται αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων μέσης χωρητικότητας. Σύμφωνα με τον κ. Satar, η εταιρία αναζητά αεροσκάφος μεταξύ των εταιριών Airbus και Boeing χωρητικότητας όχι περισσότερων των 260 θέσεων. Η ανανέωση του στόλου που προαγραμματίζει η εταιρία να ξεκινήσει το 2009 θα περιλαμβάνει και αεροσκάφη τέτοιας εμβέλειας.

Με το άνοιγμα της Ευρωπαϊκής αγοράς η Garuda προσβλέπει κυρίως στο να προσελκύσει την μέση προς ανώτερη αγορά των επαγγελματικών ταξιδιών. Για να ξεπεράσει το πρόβλημα αποκλεισμού της από την Ευρωπαϊκή Ένωση η εταιρία στοχεύει να πιστοποιηθεί με το IOSA (IATA Operational Safety Audit) για την ασφάλεια των αεροσκαφών της.

Να σημειωθεί ότι η Garuda Indonesia κατάφερε να παρουσιάσει κέρδη για το πρώτο εξάμηνο του 2007 της τάξης των 148 δισ. ρουπίων, ενώ το αντίστοιχο διάστημα το 2006 είχε ζημίες 361 εκατ. ρουπίων, με αποτέλεσμα φέτος να έχει ανεβάσει τα κέρδη της κατά 141%.

Η εταιρία παράλληλα, στοχεύει στην ένταξη της σε μία από τις μεγάλες αεροπορικές συμμαχίες, ενώ έχει προχωρήσει σε συνεργασία και με το Υπουργείο Τουρισμού της Ινδονησίας για χρήση των γραφείων της ανά τον κόσμο ως γραφείο τουρισμού για την καλύτερη προβολή της χώρας διεθνώς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024