Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑδιάθετα έχουν μείνει δωμάτια και καμπίνες από την Αθήνα 2004

Αδιάθετα έχουν μείνει δωμάτια και καμπίνες από την Αθήνα 2004

Σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και θεατές διαθέτει τώρα η `Αθήνα 2004` δωμάτια και καμπίνες κρουαζιεροπλοίων, προκειμένου όπως αναφέρει η ανακοίνωση της να ικανοποιήσει την αυξημένη τουριστική ζήτηση των τελευταίων ημερών…

Σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και θεατές διαθέτει τώρα η `Αθήνα 2004` δωμάτια και καμπίνες κρουαζιεροπλοίων, προκειμένου όπως αναφέρει<...> η ανακοίνωση της να ικανοποιήσει την αυξημένη τουριστική ζήτηση των τελευταίων ημερών πριν τους Αγώνες, παραβλέποντας το γεγονός ότι όλοι οι τουριστικοί επαγγελματίες παραπονιούνται για την χαμηλή ζήτηση που παρατηρείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση τα δωμάτια και οι καμπίνες απέμειναν μετά το πέρας της κατανομής στα μέλη της Ολυμπιακής Οικογένειας.

Λίγο οι υψηλές τιμές, λίγο τα έργα που έχουν αργήσει πραγματικά πολύ, έχουν απογοητεύσει τους τουρίστες με αποτέλεσμα η ζήτηση να είναι πιο χαμηλή από ότι αναμενόταν. Επίσης, ανασταλτικό παράγοντα έπαιξε και το Euro 2004 που τράβηξε πολλούς φίλαθλους στην Πορτογαλία.

Όπως δηλώνει η `Αθήνα 2004` `στην κατηγορία πολυτελείας υπάρχουν διαθέσιμες καμπίνες και σουίτες στο κρουαζιερόπλοιο Queen Mary 2, καθώς και σε ορισμένα ξενοδοχεία των Αθηνών για συγκεκριμένες περιόδους. Στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια κυρίως στις περιοχές του Λουτρακίου και της Ερέτριας. Η ελάχιστη περίοδος κράτησης είναι στις περισσότερες περιπτώσεις 4-5 νύκτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024