Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΕΟΤ: Προβολή ορειβασίας και trekking στον Όλυμπο από Πολωνή influencer
Ορεινός Τουρισμός

ΕΟΤ: Προβολή ορειβασίας και trekking στον Όλυμπο από Πολωνή influencer

Τον ορεινό τουρισμό προβάλει ο ΕΟΤ Πολωνίας φιλοξενώντας στον Όλυμπο Πολωνή ορειβάτη, συγγραφέα και δημοφιλή influencer.

Την ανεπανάληπτη εμπειρία της ανάβασης στον Μύτικα, την ψηλότερη κορυφή του μυθικού βουνού του Ολύμπου, είχε την ευκαιρία να ζήσει η Πολωνή ορειβάτης, συγγραφέας και δημοφιλής influencer, Monika Witkowska, κατά τη διάρκεια fταξιδίου εξοικείωσης (fam trip) στην περιοχή που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κα Witkowska και ο εξειδικευμένος δημοσιογράφος και επιμελητής βιβλίων για την ορειβασία, Adam Rowicki, που τη συνόδευε, περιηγήθηκαν ακόμα στα αξιοθέατα του Ολύμπου, στο Λιτόχωρο και στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, καθώς σκοπός του fam trip ήταν η προβολή στην πολωνική αγορά όχι μόνο του Ολύμπου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.

Η κα Witkowska ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και μέχρι σήμερα έχει εκδώσει 11 βιβλία για τον ορειβατικό τουρισμό, ενώ παράλληλα δημοσιεύει θέματα ορειβασίας στην ιστοσελίδα της.

Στο ταξίδι της στην Ελλάδα συνέλεξε υλικό, πληροφορίες και φωτογραφίες για το νέο της βιβλίο, το οποίο θα περιέχει 10 σελίδες για τον Όλυμπο και θα εκδοθεί το 2025, ενώ στο μεταξύ θα δημοσιεύσει σχετικά άρθρα σε περιοδικά ταξιδιών και βουνού, θα κάνει αναρτήσεις και webinars στο Facebook και στο Ιnstagram, και θα παρουσιάσει τον προορισμό ως καλεσμένη τηλεοπτικών ταξιδιωτικών εκπομπών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024