Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕλληνικός Τουρισμός: Έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και την ασφάλεια

Ελληνικός Τουρισμός: Έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και την ασφάλεια

Το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου που διοργανώνει σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία, την ερχόμενη εβδομάδα, με θέμα: ‘Destination Greece – Greek Tourism Industry: […]

Το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου που διοργανώνει σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία<...>, την ερχόμενη εβδομάδα, με θέμα: ‘Destination Greece – Greek Tourism Industry: The Challenge of Quality & Ways Forward’.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2001 στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental. Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό και σημαντικά στελέχη τουριστικών φορέων. Αναμένεται δε να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, προκλήσεων και εξελίξεων που αντιμετωπίζει ο Ποιοτικός Τουρισμός.

Οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου κ. Ραντόπουλος και κα Watson αναφέρθηκαν στους στόχους του συνεδρίου, που αφορούν τη μεγάλη σημασία του Τουρισμού για την Ελλάδα και την ανάδειξη της ποιότητας σαν πρώτη προτεραιότητα στο στρατηγικό σχεδιασμό των επιχειρήσεων του χώρου.

Επίσης, συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, και ο εκπρόσωπος της Βρετανικής Πρεσβείας κ. Χατζηγιαννάκης μίλησε για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, τις προσπάθειες που καταβάλλονται στον τομέα αυτό, καθώς και τις επιπτώσεις για την ελληνική τουριστική αγορά.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, εκφράστηκε η αισιοδοξία για το μέλλον της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας εφόσον υπάρξει συντονισμός ενεργειών πολιτείας και φορέων. Η κα Άννα Ανυφαντή, διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων (HATTA) τόνισε τη σημασία της συνεργασίας Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας για την ανάπτυξη και των νέων σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων του τουρισμού των δύο χωρών, με στόχο να εξασφαλισθεί μια σταθερή ροή επισκεπτών τα επόμενα χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024