Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιεθνές Συνέδριο και Έκθεση στην Ελλάδα για την Μεσογειακή διατροφή

Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση στην Ελλάδα για την Μεσογειακή διατροφή

Διεθνές συνέδριο για τη Μεσογειακή διατροφή με τίτλο “Παραδοσιακή Μεσογειακή Δίαιτα: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον” θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 21 – 23 Απριλίου 2004. Οι εργασίες του θα διεξαχθούν στην […]

Διεθνές συνέδριο για τη Μεσογειακή διατροφή με τίτλο “Παραδοσιακή Μεσογειακή Δίαιτα: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον” θα πραγματοποιηθεί<...> στην Αθήνα 21 – 23 Απριλίου 2004. Οι εργασίες του θα διεξαχθούν στην “Αθηναΐδα” ενώ παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων μεσογειακής διατροφής.

Το συνέδριο είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, καθώς είναι πλέον γενικά αποδεκτό ότι η διατροφή έχει τον κυρίαρχο ρόλο στην υγεία και στον τρόπο ζωής και ήδη προσελκύει το έντονο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας, των ειδικών, αλλά και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διατροφής.

Μία πληθώρα ομιλητών Ελλήνων και ξένων θα παρουσιάσουν την αφετηρία, την εξέλιξη και τα ευεργετήματα της Μεσογειακής Δίαιτας καθώς και την παρούσα έρευνα, τις προοπτικές και τα προβλήματα που συνδέονται με την επιβίωσή της.

Στον κατάλογο των ομιλητών περιλαμβάνονται διακεκριμένα ονόματα του χώρου της Μεσογειακής Διατροφής όπως οι Elliot Berry (Ισραήλ), Giovanni De Gaetano (Ιταλία), Dun Gifford (ΗΠΑ), Denis Lairon (Γαλλία), Miguel Gonzalez (Ισπανία), Luis Serra Majem (Ισπανία), Αντωνία Τριχοπούλου, Αντώνης Καφάτος, Connie Philipson.

Το συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της “Ηλιότοπος Συνέδρια” και είναι υπό την αιγίδα του ΕOT, του ΕΘΙΑΓΕ και της ΚΕΟΣΟΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024