Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔιεύρυνση της Ηeliades DMC σε νέες αγορές εκτός της γαλλικής
MICE

Διεύρυνση της Ηeliades DMC σε νέες αγορές εκτός της γαλλικής

Η Ηλιάδες Διακοπές στην Ελλάδα ΑΕ – Ηéliades DMC στο εξής αποτελεί αυτοτελή και ανεξάρτητη εταιρεία, αλλά διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Vacances Heliades SA.

Η Vacances Heliades S.A. πρόσφατα ολοκλήρωσε την πώληση του 100% των μετοχών της ελληνικής θυγατρικής εταιρείας Ηλιάδες Διακοπές στην Ελλάδα ΑΕ – Ηeliades DMC, θεωρώντας στρατηγικής σημασίας την αυτονόμηση της ελληνικής εταιρείας για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξή της. Στόχος της νέας διοίκησης είναι η διεύρυνση σε νέες αγορές εκτός της γαλλικής.

Την εταιρρία στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά, αναλαμβάνουν, η κα Μαρία Παπαδάκη (ιδιοκτήτρια της εταιρείας Event Makers DMC στην Αθήνα) και ο κ. Αντώνης Κουτσογιαννάκης (ιδιοκτήτης της εταιρείας Beyond Limits Travel στο Ηράκλειο Κρήτης), με την κα Φιλία Καρακατσάνη.

Η Ηλιάδες Διακοπές στην Ελλάδα ΑΕ – Ηéliades DMC στο εξής αποτελεί αυτοτελή και ανεξάρτητη εταιρεία, αλλά διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Vacances Heliades SA με το ίδιο προσωπικό του ελληνικού γραφείου όπως και σήμερα.

Τα γραφεία της Αθήνας θα μεταφερθούν σύντομα στην Λεωφόρο Συγγρού 130 (έναντι ξενοδοχείου Intercontinental) ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας θα παραμείνουν τα ίδια.

Τα γραφεία της Κρήτης παραμένουν στην ίδια διεύθυνση στο Ηράκλειο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024