Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ Όμιλος Aldemar Resorts παρουσιάζει το νέο Συνεδριακό Κέντρο Ilis Congress Center
Νέο Συνεδριακό κέντρο

Ο Όμιλος Aldemar Resorts παρουσιάζει το νέο Συνεδριακό Κέντρο Ilis Congress Center

Το νέο Συνεδριακό Κέντρο Ilis Congress Center, της Aldemar Resorts, έχει συνολική έκταση 9.000 m2 και συνολική δυναμικότητα ως 3.000 άτομα σε παράλληλες εκδηλώσεις.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts και το ξενοδοχείο Olympian Village παρουσίασαν για πρώτη φορά το νέο Συνεδριακό Κέντρο, Ilis Congress Center την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν κορυφαία στελέχη του Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού και τίμησαν απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρώην Επίτροπος, Υπουργός και νυν βουλευτής Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Πρόεδρος του HAPCO & DES και CEO της εταιρείας AFEA Travel κ. Σίσσυ Λυγνού και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε τις δυνατότητες της Ηλείας και ενθαρρύνοντας τον ιδιωτικό τομέα να προωθήσει προγράμματα ανάπτυξης και το δημόσιο τομέα να δώσει κίνητρα για να γίνει η περιοχή προορισμός επενδύσεων, ανέφερε: «Ο όμιλος Aldemar, με το σημαντικό αυτό έργο, συνεχίζει τη συμβολή του στην ανάδειξη της Ηλείας ως υψηλού ποιοτικού τουριστικού προορισμού και εντάσσεται στη γενικότερη συνολική προσπάθεια για την προβολή της».

Επισημαίνοντας τη συμβολή του Συνεδριακού Τουρισμού στη μείωση της εποχικότητας, στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλών εισοδημάτων και στην ανάπτυξη της Ελλάδας, η κα Λυγνού σημείωσε: «Κάθε εγχείρημα που αποσκοπεί στην ανάδειξη της αξίας και την προώθηση του MICE, αλλά και το πρόσωπο «εξωστρέφειας» και ενίσχυσης της δυναμικής, όπως η δημιουργία του Illis Congress Center, το οποίο ολοκληρώνει μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα και αναβαθμίζει το προϊόν φιλοξενίας της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας, δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί και να μας βρίσκει σύμμαχους».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και γνώρισαν τις εκθεσιακές και συνεδριακές δυνατότητες ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα συνεδριακά κέντρα της Ελλάδας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο Olympia όπου παρατέθηκε γεύμα, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Μανώλης Ρουμπάκης.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Σήμερα είχαμε την χαρά να δώσουμε σε λειτουργία και να παρουσιάσουμε στους επαγγελματίες του συνεδριακού κλάδου το νέο υπερσύγχρονο συνεδριακό και εκθεσιακό μας χώρο, στην Σκαφιδιά. Το Ilis Congress Center, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της χώρας, έρχεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Ηλεία αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Με απεριόριστες δυνατότητες και διεθνείς προδιαγραφές, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους συνέδριο, έκθεση και εκδήλωση. Από την ενθουσιώδη υποδοχή που έλαβε από τους επαγγελματίες του κλάδου, είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει τον χάρτη της φιλοξενίας στην περιοχή».

Το Ilis Congress Center έχει συνολική έκταση 9.000 m2 και συνολική δυναμικότητα ως 3.000 άτομα σε παράλληλες εκδηλώσεις. Η εντυπωσιακή κεντρική αίθουσα, «Zeus», έχει μέγιστη χωρητικότητα 1.200 άτομα, ενώ στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται συνοδευτικοί χώροι δεξιώσεων και γευμάτων και υποστηρικτικές αίθουσες. Το Ilis Congress Center κατασκευάστηκε βάσει διεθνών προτύπων και προδιαγραφών και χάρη στην ευελιξία διαρρύθμισης που παρέχει προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε είδους συνέδριου, έκθεσης και εκδήλωσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024