Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΣύμβαση για την επέκταση και αναβάθμιση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης
Υπεγράφη από τη νομάρχη Ηρακλείου, κα Β. Σχοιναράκη

Σύμβαση για την επέκταση και αναβάθμιση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης

Σύμβαση για την επέκταση των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) υπέγραψε η νομάρχης Ηρακλείου και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ε.Κ.Κ. κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη. Η σύμβαση […]

Σύμβαση για την επέκταση των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) υπέγραψε η νομάρχης Ηρακλείου και πρόεδρος<...> του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ε.Κ.Κ. κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη. Η σύμβαση αφορά στην κατασκευή 500 τ.μ. προσθήκης κτιρίου στην ανατολική αίθουσα και 270 τ.μ. κτιρίου διαδρόμου σύνδεσης του κεντρικού κτιρίου με την ανατολική αίθουσα.

Η κα Σχοιναράκη σε δηλώσεις της ανέφερε: “Υπογράψαμε σήμερα σύμβαση επέκτασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης και αναβάθμισης ορισμένων εγκαταστάσεών του, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και σωστές, ώστε οι διάφορες δράσεις μέσα στους χώρους του Δ.Ε.Κ.Κ. να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Ως διοίκηση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης διαμορφώνουμε το επιχειρησιακό πλάνο δράσης του, επιθυμώντας να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υποδομές και τις δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε αυτό, ώστε ο χώρος στην πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών να αποτελέσει ένα χώρο ανάπτυξης, καινοτομίας, πολιτισμού, και ειρήνης, όπως άλλωστε είχαν στόχο οι τοπικοί φορείς από την πρώτη στιγμή.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η έκθεση `Leonardo Da Vinci – Εφευρέτης και Επιστήμονας`, που εγκαινιάστηκε χθες και δείχνει ότι στο χώρο αυτό μπορούν να διοργανωθούν μεγάλα και σημαντικά πολιτισμικά γεγονότα, δείχνοντας παράλληλα και σε εμάς ποιες διορθωτικές παρεμβάσεις επιβάλλεται να γίνουν ώστε να φιλοξενούνται τέτοια έργα μεγάλης εμβέλειας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024