Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε τις ευχές του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. η δημιουργία εκθεσιακού Κέντρου στο ΔΑΑ
Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων

Με τις ευχές του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. η δημιουργία εκθεσιακού Κέντρου στο ΔΑΑ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων (Σ.Ε.Ο.Ε.Σ.), με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Διοικήσεως του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και κοινοπρακτικού σχήματοςμεγάλων εταιριών, για την κατασκευή […]

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων (Σ.Ε.Ο.Ε.Σ.), με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Διοικήσεως του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και κοινοπρακτικού σχήματος<...>μεγάλων εταιριών, για την κατασκευή του σύγχρονου Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου, 50.000 τ.μ. στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Δεκαετίες ολόκληρες, η διοίκηση του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. αγωνίστηκε προκειμένου η Αθήνα να αποκτήσει το δικό της εκθεσιακό κέντρο, προσπάθειες και αγώνες που ξεκίνησαν από το 1971. “Επιτέλους, η πρωτοβουλία της Διοικήσεως του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, δικαιώνει όλους όσους προσπάθησαν για αυτό το σκοπό” τονίζει ο Σ.Ε.Ο.Ε.Σ., εκφράζοντας την ιδιαίτερη χαρά του, διότι στο κοινοπρακτικό σχήμα που ανέλαβε την υλοποίηση αυτού του έργου, συμμετέχει και η εταιρία ΡΟΤΑ ΕΠΕ που αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ΣΕΟΕΣ. Όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας, τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024