Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ MCOM παρουσιάζει την νέα ξενοδοχειακή λύση HOTstream High Speed Internet Access
Η νέα εφαρμογή έχει ήδη εγκατασταθεί στα ξενοδοχεία της TEMES ΑΕ στην Πελοπόννησο

Η MCOM παρουσιάζει την νέα ξενοδοχειακή λύση HOTstream High Speed Internet Access

Η Media Communications ΑΕ παρουσίασε την νέα έκδοση της ξενοδοχειακής λύσης HOTstream Internet, που περιλαμβάνει πλήθος από καινοτόμες λειτουργίες και μοναδικά χαρακτηριστικά: Εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο – Οι πελάτες του […]

Η Media Communications ΑΕ παρουσίασε την νέα έκδοση της ξενοδοχειακής λύσης HOTstream Internet, που περιλαμβάνει πλήθος από καινοτόμες λειτουργίες και μοναδικά<...> χαρακτηριστικά:

  • Εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο – Οι πελάτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν σύνδεση υψηλής ταχύτητας (HSIA) χρησιμοποιώντας το δίκτυο της επιλογής τους: ενσύρματο, ασύρματο (WiFi) ή ακόμη και την τηλεόραση του δωματίου τους μέσω της υπηρεσίας Internet on TV.
  • Απλή διαχείριση – Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί δυναμικά το διαθέσιμο bandwidth ανά δωμάτιο, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν την υπηρεσία πρόσβασης στο internet, ασύρματα ή ενσύρματα, χωρίς προβλήματα. Επιπλέον η λύση HOTstream Internet επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν κάθε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο internet με την ευκολία που χρησιμοποιούν το laptop τους.
  • Ευκολία πλοήγησης – Τα δωμάτια με περισσότερους από έναν επισκέπτες ή με επισκέπτες που επιθυμούν να συνδεθούν με περισσότερες από μία συσκευές στο Internet, έχουν την δυνατότητα να το κάνουν χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό. Πλοηγηθείτε στο internet με το κινητό σας τηλέφωνο και το laptop σας μέσα από έναν μόνο λογαριασμό.
  • Απλή χρήση της υπηρεσίας – Oι πελάτες σας αποκτούν άμεσα πρόσβαση στην υπηρεσία internet του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας μόνο το επίθετο και τον αριθμό του δωματίου τους χωρίς να χρειάζεται να απομνημονεύσουν πολύπλοκους κωδικούς.
  • Περισσότερες ευκαιρίες πώλησης ξενοδοχειακών υπηρεσιών –Τα ξενοδοχεία μπορούν να διαθέτουν περισσότερες από μία κεντρικές σελίδες για την πρόσβαση των επισκεπτών στο internet ενώ δίνεται ταυτόχρονα η δυνατότητα προώθησης των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου με στοχευμένο τρόπο. Η κεντρική σελίδα για την πρόσβαση στο internet έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να παρέχει ενημέρωση και να προωθεί άλλες ξενοδοχειακές υπηρεσίες.

Παράλληλα, πλήθος από νέα χαρακτηριστικά προστέθηκαν στην εφαρμογή HOTstream Internet όπως η εύκολη σύνδεση των πελατών χωρίς να χρειάζονται αλλαγές στις ρυθμίσεις του laptop τους, διαχείριση της ταχύτητας internet για κάθε πελάτη, υποστήριξη σύνδεσης VNP και πολλά άλλα.

Η νέα εφαρμογή HOTstream Internet έχει ήδη εγκατασταθεί στα πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort, Costa Navarino της TEMES ΑΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024