Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΔυναμική έναρξη για τους Σκανδιναβούς στην Κρήτη δηλώνει η Mixx Τravel Scandinavian
Διοργανωτές Ταξιδιών

Δυναμική έναρξη για τους Σκανδιναβούς στην Κρήτη δηλώνει η Mixx Τravel Scandinavian

  • Από αριστερά: Ο κ. Παναγιώτης Μαράκας, ιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχείων στα Χανιά, Ercan Secilmis, ιδιοκτήτης της Mixx Τravel Scandinavian και ο κ. Στυλιανός Χαϊδεμενάκης CEO του τουριστικό γραφείου στην Ελλάδα.

Η Mixx Travel είναι από τους στενότερους συνεργάτες των νορβηγικών αερογραμμών με πτήσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.

Δυναμική έναρξη της σεζόν σημειώνει η Mixx Τravel Scandinavian, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αφίξεις της – για φέτος-  στα αεροδρόμια Φιλανδίας Νορβηγίας και Κοπεγχάγης. Ενώ προς τα μέσα Απρίλιου θα προστεθεί και η Σουηδία στο πρόγραμμα της, μετά τη συνεργασία με τις Norwegian Airlines.

Σημειώνεται ότι η Mixx Travel είναι από τους στενότερους συνεργάτες των νορβηγικών αερογραμμών με πτήσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Συμφωνά δε, με τον γενικό διευθυντή Ελλάδος Στυλιανό Χαϊδεμενάκη, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ercan Secilmis επιθυμεί να αυξήσει την δραστηριότητα της προς άλλα τα ελληνικά αεροδρόμια εκτός από την Κρήτη και Ρόδο, που δραστηριοποιείτε ήδη.

Οι τουρίστες που αναμένονται να αφιχθούν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις  της εταιρείας θα ξεπεράσουν τους 25.000 για Κρήτη και Ρόδo, γεγονός που μεταφράζεται σε ανοδική πορεία (+30%) συγκριτικά με το 2022.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024