Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίH Marketing Greece παρουσιάζει τον Πόρο – Το σήμα κατατεθέν το νησιού
Προβολή

H Marketing Greece παρουσιάζει τον Πόρο – Το σήμα κατατεθέν το νησιού

Επόμενος προορισμός της νέας σειράς videos για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ο Πόρος.

Πεύκα που ακουμπούν στην ακροθαλασσιά, γραφικοί κολπίσκοι με κρυστάλλινα νερά και μια γλυκιά περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Έτσι καλωσορίζει ο Πόρος τους επισκέπτες του. Με σήμα κατατεθέν το ιστορικό του ρολόι, το νησί παρασύρει το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό στην αυθεντική του ταυτότητα και αποκαλύπτει τα μυστικά του. Γλυκές παραδοσιακές απολαύσεις, καφενεία, χώροι πολιτισμού και  παραδοσιακές τέχνες όπως η υφαντική δίνουν τη σκυτάλη στις περιποιημένες αυλές των σπιτιών του νησιού, τις μαγευτικές παραλίες και τα μοναδικά αρχιτεκτονήματα μιας άλλης εποχής. Ένα μείγμα εικόνων που εκπλήσσει και κατακτά με την απρόσμενη γοητεία του τους επισκέπτες του.

Η νέα σειρά videos που δημιούργησε η Marketing Greece, σε συνεργασία με τον στρατηγικό της εταίρο AEGEAN, αποκαλύπτει τους μια ανάσα από την Αθήνα νησιωτικούς προορισμούς. Με όχημα το μήνυμα “An island escape one hop from Athens” οι Σπέτσες, η Ύδρα, η Αίγινα και ο Πόρος ξεδιπλώνουν τη μοναδικότητά τους.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023