Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair αυξάνει τα δρομολόγια από Χανιά προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair αυξάνει τα δρομολόγια από Χανιά προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair στα Χανιά συμπεριλαμβάνει δύο νέα δρομολόγια προς Γλασκόβη και Μάντσεστερ (29 δρομολόγια σε σύνολο) και περισσότερες πτήσεις προς Δουβλίνο.

Η Ryanair ανακοίνωσε περισσότερες πτήσεις στα δρομολόγια από Χανιά προς Αθήνα (από 3 σε 4 καθημερινές ) και προς Θεσσαλονίκη (από 1 σε 2 καθημερινές) για τον Αύγουστο, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος Χανίων για το 2015. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair στα Χανιά συμπεριλαμβάνει δύο νέα δρομολόγια προς Γλασκόβη και Μάντσεστερ (29 δρομολόγια σε σύνολο) και περισσότερες πτήσεις προς Δουβλίνο, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 1 εκατ. πελατών.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2015 θα προσφέρει στα Χανιά:

  • Αυξημένες συχνότητες προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο
  • 2 νέα δρομολόγια προς Γλασκόβη και Μάντσεστερ
  • 29 δρομολόγια σε σύνολο
  • Περισσότερες πτήσεις προς Δουβλίνο
  • 1 εκατ. πελάτες ανά έτος   
  • 1.000 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ανά έτος, σύμφωνα με την εταιρεία.

Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες μπορούν πλέον να επιλέξουνε ανάμεσα σε 29 δρομολόγια από/προς τα Χανιά αυτό το καλοκαίρι και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, αναβαθμισμένη ιστοσελίδα και εφαρμογή με mobile κάρτες επιβίβασης, καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και  Business Plus, οι οποίες καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Ο John Alborante, διευθυντής Marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε: “Λόγω της αυξημένης ζήτησης, αυξάνουμε τις πτήσεις μας τον Αύγουστο από Χανιά προς Αθήνα από 3 σε 4 καθημερινές και από Χανιά προς Θεσσαλονίκη από 1 σε 2 καθημερινές, ενόψει του ενισχυμένου καλοκαιρινού προγράμματος για το 2015 στα Χανιά, το οποίο συμπεριλαμβάνει δύο νέα δρομολόγια προς Γλασκόβη και Μάντσεστερ (29 σε σύνολο) και περισσότερες πτήσεις προς Δουβλίνο, συμβάλλοντάς έτσι στην μεταφορά  1 εκατ. πελατών και στην στήριξη 1,000 παράπλευρων θέσεων εργασίας ανά έτος στο αεροδρόμιο των Χανίων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024