Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Spyrou Philoxenia φιλοξένησε στη Σκόπελο 50 Σέρβους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους
Προώθηση προορισμού

Η Spyrou Philoxenia φιλοξένησε στη Σκόπελο 50 Σέρβους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους

Το Sabra Travel, ενας από τους μεγαλύτερους τουριστικός πράκτορας της Σερβίας, διοργάνωσε το fam trip για ένα δίκτυο τουριστικών πρακτόρων, καθώς το ενδιαφέρον της σερβικής αγοράς για την Ελλάδα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο προβλέποντας έναν αριθμό-ρεκόρ ταξιδιωτών για το 2017.

Πενήντα εξέχοντες Σέρβοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν το νησί της Σκοπέλου με σκοπό την εξοικείωσή τους με αυτό από τις 5 έως τις 7 Μαΐου 2017. Το Sabra Travel, ενας από τους μεγαλύτερους τουριστικός πράκτορας της Σερβίας, διοργάνωσε το fam trip για ένα δίκτυο τουριστικών πρακτόρων, καθώς το ενδιαφέρον της σερβικής αγοράς για την Ελλάδα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο προβλέποντας έναν αριθμό-ρεκόρ ταξιδιωτών για το 2017.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής τους στη Σκόπελο, το fam trip φιλοξενήθηκε από τη Spyrou Philoxenia με ενημέρωση για το νησί και δείπνο στο Rigas Hotel στη χώρα Σκοπέλου. Η εκδρομή περιελάμβανε επισκέψεις στις κύριες περιοχές του νησιού, συμπεριλαμβανομένου του παρεκκλησίου του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί που έγινε γνωστό σε διεθνές επίπεδο μετά την επιτυχημένη ταινία του Hollywood “Mamma Mia!”. Επιπλέον, το group επισκέφθηκε τα γραφικά χωριά της Σκοπέλου, καθώς και τις παραλίες του νησιού, εστιάζοντας έτσι στις φυσικές ομορφιές του νησιού. Ο τουριστικός πράκτορας Dolphin of Skopelos συμμετείχε επίσης στη διοργάνωση παρέχοντας τη μεταφορά του group κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ενώ το γεύμα της πρώτης ημέρας ήταν ευγενική προσφορά της παραδοσιακής ταβέρνας “Κύματα” στη Χώρα Σκοπέλου, ενώ τις επόμενες ημέρες τα γεύματα προσφέρθηκαν από το Δήμο Σκοπέλου στις ταβέρνες “Λούκι” και “Παραδοσιακή Γωνιά” στη Γλώσσα Λουτρακίου. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γυναικείο Συνεταιρισμό της πόλης της Γλώσσας για ενημέρωση και δοκιμή παραδοσιακών χειροποίητων γλυκών.

Τα σχόλια των συμμετεχόντων ήταν πολύ ενθαρρυντικά, καθώς η Σκόπελος είναι ένας ιδανικός προορισμός διακοπών, προσφέροντας πανέμορφα καταπράσινα δάση, κρυστάλλινα νερά και μια χαλαρωτική εμπειρία ιδανική για ρομαντικές εκδηλώσεις, γαμήλια ταξίδια και γάμους, πέραν φυσικά των οικογενειακών διακοπών. Οι ταξιδιώτες από τη Σερβία έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς ο προορισμός είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω αυτοκινητόδρομου, διευκολύνοντας έτσι και τα οικογενειακά ταξίδια.

“Φαίνεται μια αύξηση του τουρισμού από την Σερβία προς τη Σκόπελο για την τουριστική περίοδο που είναι προ των πυλών”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, γενικός διευθυντής της Spyrou Philoxenia. “Πρόκειται για τη συνέχεια της μεγάλης ανταπόκρισης και του ενδιαφέροντος προς την Ελλάδα, το οποίο επαναβεβαιώσαμε κατά τη συμμετοχή μας στη Διεθνή Ταξιδιωτική Έκθεση ‘Sajam Turizma 2017’ που διεξήχθη τον Φεβρουάριο στο Βελιγράδι της Σερβίας”.

Λειτουργώντας αυτή τη στιγμή 5 καταλύματα στη Σκόπελο, πέραν της διαχείρισης κρατήσεων και πωλήσεων για επιπλέον ακίνητα, η εταιρεία επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Στα προσφάτως ενταγμένα στη Spyrou Philoxenia ξενοδοχεία περιλαμβάνονται τα Kaimak Inn στο Καϊμακτσαλάν της Κεντρικής Μακεδονίας, τα Chania Hotel, Chania Palace, Aglaida Hotel & Apartments και Iris Guesthouse στο Πήλιο, τα Archontiko Kaltezioti και Nymfasia Arcadia Resort στην Αρκαδία, το Hotel Agnanti στην Αλόννησο, το Panorama Studios στην Σκόπελο, το Ionian Island Villas στην Κυλλήνη και το Hotel Dovra στα Ζαγοροχώρια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024