Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠυρκαγιά στη Λεμεσό: «Ευχαριστώ» του ΠΑΣΥΞΕ στα μέλη του για τη φιλοξενία πυροσβεστών
Κύπρος

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Ευχαριστώ» του ΠΑΣΥΞΕ στα μέλη του για τη φιλοξενία πυροσβεστών

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου ευχαρίστησε τον Έλληνα ομόλογό του για την αποστολή δυο αεροσκαφών τύπου Canadair που συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού.

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η μεγάλη φωτιά στη Λεμεσό της Κύπρου, για την οποία οι κυπριακές αρχές είχαν ζητήσει τη συνδρομή του ευρωπαϊκού μηχανισμού RescEU και άλλων χωρών για την κατάσβεσή της.

Λόγω της πυρκαγιάς, οι δρόμοι Παραμύθας – Γεράσας – Αγίας Ειρήνης και Παλώδιας – Καλού Χωριού, έκλεισαν για τα αυτοκίνητα. Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Καλούνται επίσης να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, σε ανάρτησή του στο Twitter, ευχαρίστησε τον Έλληνα ομόλογό του για την αποστολή δυο αεροσκαφών τύπου Canadair που συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού.

Ευχαριστίες ΠΑΣΥΞΕ σε μέλη του που πρόσφεραν δωρεάν φιλοξενία σε πληρώματα πυροσβεστών

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων διαβιβάζει «τις θερμές ευχαριστίες και εκτίμησή του σε ξενοδοχειακές μονάδες μέλη του, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της Πολιτείας και πρόσφεραν δωρεάν δωμάτια σε πληρώματα από Ελλάδα και Ισραήλ, που αφίχθησαν σήμερα (σ.σ. χθες) για να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που ταλανίζουν τον τόπο μας.

Συγκεκριμένα οι ευχαριστίες αποδίδονται στις ακόλουθες ξενοδοχειακές μονάδες꞉ Aliathon, Anemi, Annabelle και Almyra (Thanos Hotels), Mayfair, Pandream και Phaethon (Louis Hotels) στην Πάφο, και NYX (Leonardo Hotels) στη Λεμεσό».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024