Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ κ. Γιώργος Μιχάλης νέος γενικός διευθυντής της Spyrou Hotels
Ξενοδοχεία

Ο κ. Γιώργος Μιχάλης νέος γενικός διευθυντής της Spyrou Hotels

Η Spyrou Hotels δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας από τα τέλη της δεκαετίας του '70 στο νησί της Σκοπέλου. Η εταιρεία διαθέτει 4 ξενοδοχειακές μονάδες.

Η Spyrou Hotels ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Γιώργου Μιχάλη ως γενικού διευθυντή της εταιρείας. Ο κ. Μιχάλης έχοντας εκτελέσει με επιτυχία τα καθήκοντα του ως διευθυντής Πωλήσεων και Marketing για 4 συνεχή  έτη στην Spyrou Hotels, συνέβαλε στην ανάπτυξη και ενίσχυση της εταιρείας.

Η Spyrou Hotels δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο νησί της Σκοπέλου. Η εταιρεία διαθέτει 4 ξενοδοχειακές μονάδες με συνολικά 240 δωμάτια, διαμερίσματα, στούντιος, σουίτες και μπανγκαλόου με ιδιωτικές ή μοιραζόμενες πισίνες. Μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 880 άτομα. Το Rigas Hotel 3* ήταν το ντεμπούτο της οικογένειας Σπύρου, ενώ η δεύτερη γενιά της οικογένειας προσέθεσε  στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας το Blue Green Bay (3keys), το Skopelos Holidays Hotel & Spa 5* και το Elios Holidays Hotel 3*, που αποκτήθηκε το 2014.

Σήμερα, είναι η κορυφαία ξενοδοχειακή εταιρεία στη Σκόπελο προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες διαμονής και ενδιαίτησης, διοργανώνει με επιτυχία γάμους από όλο τον κόσμο, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Hotel Management και διενεργεί Marketing προορισμού.

Στο δίκτυο της εταιρείας εντάσσεται και το Mojito Bar & Restaurant, που βρίσκεται στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” παραλία του Πανόρμου και το Karyatis Bar, με θέα στη Χώρα της Σκοπέλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024