Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΣύγκρουση και εκτροχιασμός τρένου στην Ολλανδία – Δεκάδες τραυματίες
Μεταφορές

Σύγκρουση και εκτροχιασμός τρένου στην Ολλανδία – Δεκάδες τραυματίες

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τριάντα τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ολλανδία.

Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη διαδέχθηκε ένα ακόμα, στην Ολλανδία. Σύμφωνα με ανακοίνωση των ολλανδικών υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Απριλίου, ένας επιβατικός συρμός με τουλάχιστον 50 επιβαίνοντες συγκρούστηκε με μηχάνημα έργου πάνω στις σιδηροτροχιές, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι πάνω στο τρένο να «τραυματιστούν σοβαρά».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Ωστόσο δεν  έχει δοθεί συγκεκριμένος απολογισμός μέχρι στιγμής.

Όπως παρατηρήθηκε και στην περίπτωση των Τεμπών, το πρώτο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε και είναι πεσμένο στο πλάι σε χωράφι, σύμφωνα με το ANP. Το δεύτερο βαγόνι έχει επίσης πέσει στο πλάι, ενώ στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά, κατά τις πρώτες πληροφορίες.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν σπεύσει στην περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση, κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν, ανάμεσα στη Χάγη και στη Λάιντεν. Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS) ανέφεραν μέσω Twitter ότι δρομολόγια που συνδέουν τη Λάιντεν και τη Χάγη έχουν ανασταλεί εξαιτίας του ατυχήματος.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

03/10/2023
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023