Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟλοκληρώνεται το πρόγραμμα ευρυζωνικότητας σε δυσπρόσιτα και μικρά νησιά του Αιγαίου
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα ευρυζωνικότητας σε δυσπρόσιτα και μικρά νησιά του Αιγαίου

Στα πλαίσια των πολιτικών και δράσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υφυπουργός κ. Πάνος Καμμένος, σε συνεργασία με τις διοικήσεις του ΟΤΕ και της Hellas Sat, […]

Στα πλαίσια των πολιτικών και δράσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υφυπουργός κ. Πάνος Καμμένος, σε συνεργασία με τις διοικήσεις του ΟΤΕ και της Hellas Sat, από τις 10 Οκτωβρίου του 2007<...>έθεσε σε λειτουργία το πρόγραμμα άμεσης επέκτασης της Ευρυζωνικότητας σε δυσπρόσιτα και μικρά νησιά του Αιγαίου, ώστε οι πολίτες των νησιών αυτών και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να έχουν την δυνατότητα ταχείας πρόσβασης σε ενημερωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω διαδικτύου.

Σήμερα, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Σε μικρό αριθμό μικρών νησιών όπως η Δονούσα, Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κίναρος, όπου δεν ήταν εφικτή η δυνατότητα σύνδεσης με την ψηφιακή τεχνολογία ADSL μέσω του υπάρχοντος τηλεφωνικού δικτύου, ο ΟΤΕ και η Hellas Sat ξεκίνησαν ήδη τις εργασίες, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο με δορυφορική σύνδεση.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

31/03/2023
30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023