Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Amadeus με Action Global Communications

Συνεργασία Amadeus με Action Global Communications

Η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία Amadeus, ανέθεσε στην Action Global Communications το πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων για τις χώρες Ελλάδα, Πολωνία και Ρωσία. […]

Η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία Amadeus, ανέθεσε στην Action Global Communications το<...> πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων για τις χώρες Ελλάδα, Πολωνία και Ρωσία.

Πιο αναλυτικά, η Action Global Communications ανέλαβε από τις αρχές του έτους το χειρισμό των επικοινωνιακών αναγκών της Amadeus, υλοποιώντας ολοκληρωμένα προγράμματα Media Relations, με στόχο την υποστήριξη της εταιρικής φήμης της Amadeus ως κορυφαίας εταιρίας στο χώρο τεχνολογικών λύσεων στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η Amadeus αποτελεί τον συνεργάτη τεχνολογίας εταιριών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα του ταξιδιού και του τουρισμού. Η εταιρία παρέχει λύσεις διανομής, ΙΤ και λύσεις για τα σημεία πώλησης, βοηθώντας τους πελάτες της να εναρμονιστούν, να αναπτυχθούν και να επιτύχουν στην ταχύτατα εξελισσόμενη αγορά του ταξιδιού. Συνεργάτες της εταιρίας αποτελούν το συνολικό φάσμα της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας και πιο συγκεκριμένα οι αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτου, εταιρίες σιδηροδρόμων, ακτοπλοϊκές εταιρίες, εταιρίες κρουαζιερόπλοιων, ασφαλιστικές εταιρίες, tour operators, ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρίες. Η Αmadeus Hellas, μέσω του γραφείου της Ελλάδας δραστηριοποιείται και στην Κύπρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024