Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης των λιμένων

Μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης των λιμένων

Τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης των ελληνικών λιμένων διαφαίνονται μέσα από το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο των 3 δις ευρώ της Ε.Ε. όπως τόνισεο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά την συνάντηση με […]

Τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης των ελληνικών λιμένων διαφαίνονται μέσα από το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο των 3 δις ευρώ της Ε.Ε. όπως τόνισε<...>ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό χθες το πρωί στο μέγαρο Μαξίμου. «Με το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο των 3 δις. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων έχουν ανοίξει τεράστιες προοπτικές για την ανάπτυξη των ελληνικών λιμένων».

Ειδικότερα τα θέματα που συζήτησε με τον πρωθυπουργό αφορούσαν την ανάπτυξη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, ενός νέου λιμένος στην Κρήτη, των λιμένων της Κέρκυρας και της Πάτρας και άλλων λιμένων εθνικής σημασίας. Επίσης αναφέρθηκαν στα αναπτυξιακά έργα που αφορούν την χωρητικότητα των σταθμών κοντέϊνερς καθώς και για τη δημιουργία νέων μαρίνων. Κλείνοντας ο κ. υπουργός δήλωσε: «Αυτά τα έργα είναι στη προτεραιότητα της πολιτικής του υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας και πιστεύω ότι, πολύ σύντομα, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε συγκεκριμένα πράγματα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024