Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣημαντικές συναντήσεις Κεφαλογιάννη στο Ντουμπάι

Σημαντικές συναντήσεις Κεφαλογιάννη στο Ντουμπάι

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ολοκλήρωσε χτες, Τετάρτη 13 Απριλίου 2005, την επίσκεψη του στο Ντουμπάι. Η επίσκεψη του έλαβε ευρεία δημοσιότητα και φωτογραφίες, από τις συναντήσεις που […]

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ολοκλήρωσε χτες, Τετάρτη 13 Απριλίου 2005, την επίσκεψη του στο Ντουμπάι.<...> Η επίσκεψη του έλαβε ευρεία δημοσιότητα και φωτογραφίες, από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε εκεί, φιλοξενήθηκαν στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων των Αραβικών Εμιράτων `Gulf News` και `Business Times` και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της φίλης χώρας.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως του, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας συνοδευόμενος από τον Έλληνα Πρέσβη στα Αραβικά Εμιράτα, είχε συναντήσεις:


  • Με τον Εμίρη του Ντουμπάι κ. Hamdan Bin Rashid Al Maktoum.

  • Με το προεδρείο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της χώρας, κ.κ. Αbdul Rahman Jaif Al Ghurair, και Abdul Rahman G. Al Musaiwee και

  • Με τον Σουλτάνο κ. Ahmed Bin Sulayem, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο Οργανισμό Λιμένος και των Τελωνείων και ελεύθερης ζώνης `Jedel Ali`, και στη συνέχεια επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του λιμανιού.
  • Τέλος, συναντήθηκε με επιχειρηματίες, στους οποίους ανέπτυξε τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας μας και εξέτασε μαζί τους το ενδεχόμενο πραγματοποίησης επενδύσεων στην Ελλάδα στους τομείς της ναυτιλίας, του εμπορίου και του τουρισμού.

Ειδικότερα, από ελληνικής πλευράς, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης παρουσίασε στις αρμόδιες αρχές του Ντουμπάι τις υπάρχουσες δυνατότητες, ώστε να χρησιμοποιηθούν πόροι για τη δημιουργία και ενίσχυση κοινοπραξιών και αναπτυξιακών προγραμμάτων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και τα επενδυτικά σχέδια (BusinessPlan) των λιμανιών του Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ηρακλείου, Βόλου, Καβάλας, Λαυρίου κ.α.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024