Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤον Απρίλιο του 2024 επιστρέφει το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο
Εκθέσεις

Τον Απρίλιο του 2024 επιστρέφει το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Το MEDYS θα διεξαχθεί και φέτος από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2024, θέτοντας για ακόμα μια χρονιά στο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό.

Το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επιστρέφει για 9η χρονιά στο φιλόξενο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2024. Το MEDYS, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και τον Δήμο Ναυπλιέων, ήδη από το πρώτο έτος της διοργάνωσής του κατέχει εξέχοντα ρόλο στην άνθιση και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.

Το MEDYS 2023 ξεπέρασε σε αριθμό σκαφών τις αντίστοιχες στην Αντίγκουα (για το Δυτικό Ημισφαίριο) και στη Βαρκελώνη (για τη Δυτική Μεσόγειο) αφού κατέγραψε 92 σκάφη συνολικού μήκους 3,5 χιλιομέτρων με τη λίστα αναμονής (λόγω περιορισμένου χώρου στο λιμάνι του Ναυπλίου) να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Στην έκθεση παραβρέθηκαν επίσης περισσότεροι από 750 charter brokers από 31 χώρες του κόσμου οι οποίοι όπως κάθε χρόνο είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τα σκάφη που διατίθενται προς ναύλωση στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και ενημερωθούν για το εύρος των επιλογών που παρέχουν.

Το πλήθος και η ποιότητα των συμμετεχόντων σκαφών, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, η μοναδική τοποθεσία στην οποία διεξάγεται το Mediterranean Yacht Show καθώς και η απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία αναδεικνύουν την έκθεση στην κυρίαρχη του είδους της σε διεθνές επίπεδο. Την ίδια στιγμή η διασύνδεση μεταξύ central agents, brokers και επαγγελματιών που σχετίζονται με υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό αποτελεί ακόμα ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της έκθεσης διαχρονικά.

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show 2024 θα πραγματοποιηθεί ο ιδιαίτερα δημοφιλής διαγωνισμός Chefs’ Competition, ο οποίος θα αναδείξει για ακόμα μια φορά τις εντυπωσιακές γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρουν οι chefs on board, με την κριτική επιτροπή να απαρτίζεται από καταξιωμένους και πολυβραβευμένους chefs. Παράλληλα, ένα πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων θα πλαισιώσει την έκθεση, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024