Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑυξημένες οι κρατήσεις για τη Μέση Ανατολή από την Βρετανική αγορά

Αυξημένες οι κρατήσεις για τη Μέση Ανατολή από την Βρετανική αγορά

Εκτός από το Ισραήλ, που παρουσιάζει μεγάλη πτώση στις προκρατήσεις από την Βρετανική αγορά, οι υπόλοιποι τουριστικοί προορισμοί φαίνεται να πουλούν καλά σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τουριστικού τύπου. Συγκεκριμένα, […]

Εκτός από το Ισραήλ, που παρουσιάζει μεγάλη πτώση στις προκρατήσεις από την Βρετανική αγορά, οι υπόλοιποι τουριστικοί προορισμοί φαίνεται<...> να πουλούν καλά σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τουριστικού τύπου.

Συγκεκριμένα, η Bales Worldwide είχε αύξηση 12% στις κρατήσεις για τη Μέση Ανατολή σε σχέση με τα στοιχεία της ίδιας περιόδου του 2001.

Η Longwood Holidays, που ειδικεύεται στη Μέση Ανατολή, σημείωσε μια πτώση κατά 25% για το Ισραήλ, σε σχέση με τα στοιχεία της ίδιας περιόδου του 2001. Οι πωλήσεις της ήταν ήδη πεσμένες μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου. Όμως ο διευθυντής της, κ. Rafi Caplin, τόνισε ότι, η εταιρεία είχε αύξηση 10% στις συνολικές πωλήσεις στην περιοχή, αν και αρνήθηκε να δώσει πιο συγκεκριμένα στοιχεία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας προειδοποίησε τους τουρίστες ότι είναι ευπρόσβλητοι σε επιθέσεις στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν αποτελούν στόχο.

Το υπουργείο συμβουλεύει σε ανακοίνωση του ότι "το ενδεχόμενο βομβιστικών επιθέσεων στο Ισραήλ και στα κατεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης και της Ιερουσαλήμ, είναι εξαιρετικά υψηλό. Τα παγιδευμένα με βόμβες αυτοκίνητα και οι βομβιστές σε αποστολή αυτοκτονίας έχουν χρησιμοποιηθεί σε δημόσιους χώρους όπως εμπορικά κέντρα, πολυσύχναστους δρόμους, μπαρ, εστιατόρια και δημόσιες συγκοινωνίες, μέρη που συχνάζουν και τουρίστες."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024