Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΠρωταγωνίστρια στις επισκέψεις των Ρώσων τουριστών η Ελλάδα
Σεργκέι Κορνέεφ

Πρωταγωνίστρια στις επισκέψεις των Ρώσων τουριστών η Ελλάδα

Η επιτυχία της στρατηγικής επιλογής του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ για έντονη εξωστρέφεια με στόχο τη διείσδυση στις νέες αναδυόμενες αγορές, ως αντιστάθμισμα στη δυσμενή διεθνή οικονομική συγκυρία, όλη την προηγούμενη περίοδο, επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις…

Η επιτυχία της στρατηγικής επιλογής του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ για έντονη εξωστρέφεια με στόχο τη διείσδυση στις νέες αναδυόμενες αγορές, ως αντιστάθμισμα στη δυσμενή διεθνή οικονομική συγκυρία, όλη την προηγούμενη<...>περίοδο, επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας, κ. Σεργκέι Κορνέεφ, αναφορικά με την άνοδο του τουρισμού από την Αγία Πετρούπολη προς το εξωτερικό κατά 25%.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κορνέεφ, που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.regnum.ru, το καλοκαίρι «η Ελλάδα πρωταγωνίστησε στις επισκέψεις των Ρώσων τουριστών», γεγονός που συνδέεται με την είσοδο μεγάλων τουριστικών εταιριών στην ελληνική αγορά.

Σε μια εποχή που οι παραδοσιακές αγορές παρουσιάζουν κάμψη λόγω της παρατεταμένης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η Ρωσία κατά κύριο λόγο, αλλά και άλλες αγορές από την πρώην Ανατολική Ευρώπη, αποτελούν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, θεωρώντας τη ρωσική αγορά υψίστης σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό, εφάρμοσαν από την πρώτη στιγμή συγκεκριμένη στρατηγική για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών και την αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη συγκεκριμένη αγορά. Τα αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής είναι ήδη ορατά για τον ελληνικό τουρισμό, ενώ οι προοπτικές διαγράφονται ακόμη μεγαλύτερες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024