Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΤο ενδιαφέρον τους σε ευρωπαϊκούς προορισμούς στρέφουν και πάλι οι Αμερικάνοι τουρίστες

Το ενδιαφέρον τους σε ευρωπαϊκούς προορισμούς στρέφουν και πάλι οι Αμερικάνοι τουρίστες

Τους Ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, φαίνεται να προτιμούν τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας των συνθηκών,οι Αμερικάνοι τουρίστες, όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο άρθρο του ταξιδιωτικού ένθετου της […]

Τους Ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, φαίνεται να προτιμούν τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας των συνθηκών,<...>οι Αμερικάνοι τουρίστες, όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο άρθρο του ταξιδιωτικού ένθετου της εφημερίδας `Wall Street Journal`.

Ως κυριότερος λόγος που ωθεί τους τουρίστες από τις Η.Π.Α. προς τις χώρες της Ευρώπης αναφέρεται στο άρθρο η ισχυρή τιμή του δολαρίου έναντι του ευρώ και της βρετανικής λίρας καθ` όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Αναφορικά με την Ελλάδα, στο άρθρο επισημαίνεται πως παρουσιάζεται, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεγάλη διαθεσιμότητα σε χώρους διαμονής, ενώ η Ελλάδα αποτελεί τόπο ταξιδιωτικών προσφορών, ιδιαίτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι και το συνοδευτικό γράφημα του άρθρου με προσφορές σε ευρωπαϊκά ξενοδοχεία, όπου περιλαμβάνεται και η Αθήνα ως ταξιδιωτικός προορισμός.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024