Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΗΠΑ: Οι travel advisors αποκαλύπτουν τα τουριστικά trends για το καλοκαίρι του 2023
Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού

ΗΠΑ: Οι travel advisors αποκαλύπτουν τα τουριστικά trends για το καλοκαίρι του 2023

Οι Αμερικανοί travel advisor τονίζουν ότι 4 μορφές τουριστικών ταξιδιών θα έχουν την τιμητική τους το 2023.

Η αμερικανική τουριστική αγορά έχει στρέψει το βλέμμα της προς τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού γύρω από την Μεσόγειο. Αυτό αποδεικνύεται και με τις νέες απευθείας πτήσεις προς τη Ρώμη (με καλά connections προς την Ελλάδα).

Σύμφωνα με το travelpulse.com, οι Αμερικανοί travel advisor τονίζουν ότι οι μορφές των τουριστικών ταξιδιών που θα έχουν την τιμητική τους το 2023 είναι: οι κρουαζιέρες, ο εμπειρικός τουρισμός, ο γαμήλιος τουρισμός και οι νησιωτικοί προορισμοί.

«Η βιομηχανία φαίνεται πως ανακάμπτει το 2023», δήλωσε η Jennifer Doncsecz, πρόεδρος της Bethlehem, με έδρα την Πενσυλβάνια, που εξειδικεύεται στις VIP Vacations. «Είμαστε αισιόδοξοι ως προς τον γαμήλιο τουρισμό, καθώς φαίνεται πως οι «ρομαντικοί» προορισμοί γεμίζουν με κόσμο».

«Εμείς εξειδικευόμαστε σε μεγάλα γκρουπ για γαμήλιους προορισμούς και ήδη έχουμε πολλές κρατήσεις μέχρι και το 2024», πρόσθεσε η Sarah Kline, πρόεδρος του Time For Travel στο Ντέιβιντσον του Μέριλαντ.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Doncsecz την τιμητική τους, ιδιαίτερα στην Μεσόγειο έχουν οι κρουαζιέρες.

«Παρατηρούμε μεγάλο ενδιαφέρον για κρουαζιέρες στην Ευρώπη για την φετινή σεζόν», αναφέρει ο Chris Caulfield, ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου CruiseOne στο Croton-on-Hudson της Νέας Υόρκης.

Η CEO της Elite Travel στη Φλόριντα, Tammy Levent, ισχυρίζεται πως οι πελάτες της προτιμούν τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς και κυρίως τι παραθαλάσσιες περιοχές της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Η Claire Schoeder από την Elevations Travel με έδρα την Ατλάντα, τονίζει πως πολλοί προτιμούν τις εμπειρικές διακοπούν, που συνδυάζουν διασκέδαση και περιπέτεια. «Αρκετοί από τους πελάτες μας αναζητούν πιο καθηλωτικές εμπειρίες», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η κρουαζιέρα πολυτελείας μικρών πλοίων πουλάει επίσης πολύ καλά».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024