Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΑλλαγή τομέα του Αλέξανδρου Αυλωνίτη
Τουριστική πολιτική

Αλλαγή τομέα του Αλέξανδρου Αυλωνίτη

Alexandros Avlonitis

Σύμφωνα με δήλωση του νέου Τομεάρχη Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρου Αυλωνίτη, από σήμερα έχει οριστεί ως Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης ορίστηκε από χιες, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο βουλευτής, στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο είχε οριστεί από τον Αλέξη Τσίπρα αν. τομεάρχης Τουρισμού, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε αναλάβει την ευθύνη του Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αυλωνίτης αναφέρει:

“Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έναν τομέα που έχει άμεση σχέση με την πατρίδα μου, την Κέρκυρα και την καθημερινότητα των κατοίκων στα νησιά μας. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να ανταποκριθώ στην μεγάλη ευθύνη, να αναδείξω και να πιέσω για την επίλυση των προβλημάτων, όπως επιτάσσει ο θεσμικός μου ρόλος.

Για το τέλος, κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για ανακατατάξεις, αλλαγές και αποφάσεις στο εσωτερικό του κόμματός μου θα χρησιμοποιήσω μια φράση, που ανήκει σε συντρόφισσά μου στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., η οποία απηχεί πλήρως και τα δικά μου αισθήματα: “Ο κόσμος υποφέρει από φτώχεια και βρίσκεται στο κατώφλι ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή, με ασύλληπτες συνέπειες για τη ζωή του και ποσώς ενδιαφέρεται για τα υπαρξιακά μας θέματα εντός κι εκτός κόμματος. Γι’ αυτό ας είμαστε ταπεινοί και σοβαροί”.

Αυτά τα ολίγα, ξεκινάμε δουλειά και προσβλέπω στην στήριξη των συμπολιτών μας για να πετύχουμε μαζί όσα περισσότερα μπορούμε για την κοινωνία μας που έχει ανάγκη”, τόνισε ο κ. Αυλωνίτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024