Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Δήμος Παύλου Μελά το νέο συνδρομητικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Προβολή

Ο Δήμος Παύλου Μελά το νέο συνδρομητικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Παύλου Μελά μπαίνει κάτω από την «ομπρέλα» του Οργανισμού Τουρισμού με στόχο την προβολή του κοινού τουριστικού προϊόντος.

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Ο Δήμος Παύλου Μελά μπαίνει κάτω από την «ομπρέλα» του Οργανισμού Τουρισμού με στόχο την προβολή του κοινού τουριστικού προϊόντος.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε « Η Θεσσαλονίκη αποτελεί πετυχημένο μοντέλο συνεργασίας. Το αποδείξαμε με τη «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» και το ενισχύουμε  με την ένταξη του Δήμου Παύλου Μελά στα συνδρομητικά μέλη του ΟΤΘ.  Η τουριστική και αναπτυξιακή ταυτότητα της Θεσσαλονίκης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ταυτότητα των επιμέρους δήμων. Είναι σημαντικό να παρουσιάζεται ομοφωνία στην προβολή του προορισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καλωσορίζουμε τον Δήμο Παύλου Μελά στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η επόμενη μέρα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης βασίζεται στις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της πόλης και σε συνεργασίες σε κάθε επίπεδο».

Ο κ. Δεμουρτζίδης δήλωσε: «Η ένταξη του Δήμου Παύλου Μελά ως συνδρομητικό μέλος στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ενός τόπου με τη δική του διακριτή ταυτότητα, έχει στόχο την αναβάθμιση της τουριστικής προβολής του και την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός και ο οικοτουρισμός, με τον απαραίτητο πάντοτε σεβασμό των επισκέψιμων χώρων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Οργανισμός τουρισμού Θεσσαλονίκης, του οποίου έχω την τιμή να αποτελώ μέλος του διοικητικού συμβουλίου αρκετά χρόνια, είναι αποδεδειγμένα ένα επίσημο, χρήσιμο αναπτυξιακό εργαλείο προς την κατεύθυνση αυτή και είμαστε σίγουροι, πως η συνεργασία μας θα αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα στο Δήμο Παύλου Μελά».

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024