Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΚόνσολας: Λύση στο πρόβλημα αντικατάστασης ΤΑΞΙ αυτοκινήτων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες με επιβατηγά οχήματα
Τουριστική πολιτική

Κόνσολας: Λύση στο πρόβλημα αντικατάστασης ΤΑΞΙ αυτοκινήτων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες με επιβατηγά οχήματα

Ικανοποίηση εκφράζει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας για την παράταση πιλοτικού προγράμματος αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ αυτοκινήτων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Παρατείνεται η χρονική προθεσμία για τη χρονική ισχύ του πιλοτικού προγράμματος  αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ αυτοκινήτων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες με επιβατηγά οχήματα από έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, γεγονός για το οποίο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας εκφράζει την ικανοποίησή του.

Το θέμα είχε αναδείξει ο κ. Κόνσολας με παραστάσεις στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, αλλά και με κοινοβουλευτική του παρέμβαση.

Ο κ. Κόνσολας είχε τονίσει ότι η καθυστέρηση στην παράδοση καινούργιων οχημάτων από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και οι δυσκολίες που υπάρχουν στην εύρεση μεταχειρισμένων οχημάτων, λειτουργούσαν απαγορευτικά και ήταν αδύνατο για τους ιδιοκτήτες ταξί να  ταξινομήσουν και να θέσουν σε κυκλοφορία μέσα σε 6 μήνες το αυτοκίνητο που θα έπαιρναν.

Είχε επισημάνει μάλιστα, προκειμένου να δοθεί χρονική παράταση στην προθεσμία των 6 μηνών, ότι ανάλογη ρύθμιση είχε γίνει και στην περίπτωση της αντικατάστασης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ΤΑΞΙ λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας.

Με απόφαση που υπέγραψε η Υφυπουργός Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, θα παραταθεί η σχετική προθεσμία προκειμένου οι ιδιοκτήτες ταξί στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες να έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα οχήματά τους με επιβατηγά οχήματα από 6 έως 8 θέσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024