Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑλλαγές στη αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων
Λιμένες

Αλλαγές στη αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων

Για τα 10 περιφερειακά λιμάνια ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο και της ολικής παραχώρησης (πώληση πλειοψηφικού ποσοστού).

Με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Άρης Ξενόφος, συνοδευόμενος από τον κ. Ριχάρδο Λαμπίρη, διευθύνοντα σύμβουλο και τον κ. Θάνο Λιάγκο, μέλος της διοίκησης του Ταμείου και αρμόδιο για τα λιμάνια.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και η γενική γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστίνα Καλογήρου, ο κ. Ξενόφος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Πλακιωτάκη για την ως τώρα δραστηριότητα του ΤΑΙΠΕΔ αναφορικά με τα 10 λιμάνια ανώνυμες εταιρείες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξετασθούν εκ νέου οι σχετικές διαδικασίες βάσει των προγραμματικών δηλώσεων του κ. Πλακιωτάκη αναφορικά με την δυναμική αξιοποίηση των εν λόγω λιμένων, προς όφελος της εθνικής οικονομίας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών των πόλεων στις οποίες εδρεύουν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024