Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑνάπλαση και ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Isthmus Tourist Info Center
Προβολή προορισμού

Ανάπλαση και ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Isthmus Tourist Info Center

Το Isthmus Tourist Info Kiosk, μέσα σε δύο μήνες, εξυπηρέτησε περισσότερους από 9.500 επισκέπτες, φέρνοντας τα νούμερα κοντά στο 2019. Η πλειοψηφία των επισκεπτών προέρχονται από την Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Μεγάλης κλίμακας αναβάθμιση και επέκταση υλοποιήθηκε εντός του Σεπτεμβρίου στο Isthmus Tourist Info Center από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ένα έργο νευραλγικής σημασίας για την τουριστική περιοχή του Ισθμού.

“Σε μια περίοδο με ιδιαίτερες προσκλήσεις για τον τουρισμό στην περιοχή, η Περιφέρεια Πελοποννήσου άδραξε την ευκαιρία και μεταμόρφωσε την αλγεινή εικόνα που επί δεκαετίες παρουσίαζε ο περιβάλλοντας χώρος του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών στον Ισθμό, προβαίνοντας σε μια σειρά ενεργειών προς αξιοποίηση και ανάπλαση του μοναδικού σε ομορφιά και ενδιαφέρον στους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής του Ισθμού και της Διώρυγας”, αναφέρει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO).

Η επέκταση του Isthmus Tourist Info Center, το οποίο είχε τεθεί σε λειτουργία από την 8η Αυγούστου 2018 από τον LTO, σε συνεργασία με την ΑΕΔΙΚ, το Δήμο Λουτρακίου-Π.- Αγ.Θ. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η αύξηση των ψηφιακών Μέσων Ενημέρωσης, η αποπεράτωση των περιφράξεων, καθώς και η κατασκευή της προτομής του Χαριλάου Τρικούπη εδραιώνουν την λειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου, στο οποίο προβάλλονται σε ενότητες οι προορισμοί και τα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου, συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μέσω των εξειδικευμένων στελεχών υποδοχής.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συγχαίρει την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πρωτοβουλία που έγινε πράξη, μεταμορφώνοντας τον Ισθμό σε ένα σύγχρονο αξιοθέατο.

Το Isthmus Tourist Info Kiosk κατέγραψε ρεκόρ επισκεψιμότητας στην μετά COVID-19 εποχή, τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2022. Μέσα σε δύο μήνες εξυπηρέτησε περισσότερους από 9.500 επισκέπτες, φέρνοντας τα νούμερα κοντά στο 2019.

Από τις 18 Απριλίου 2022, που άνοιξε, έχει υποδεχθεί περισσότερους από 12.500 επισκέπτες από διάφορες χώρες, με την πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από την Γαλλία και τις ΗΠΑ, ενώ ο Αύγουστος ήταν ο καλύτερος μήνας της σεζόν, με επισκέπτες από 45 διαφορετικές χώρες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024