Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕβδομάδα Τσέχικης Γαστρονομίας στο ξενοδοχείο Royal Olympic
Από 26 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2010

Εβδομάδα Τσέχικης Γαστρονομίας στο ξενοδοχείο Royal Olympic

Ο Τσεχικός Οργανισμός Τουρισμού, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Travel Media Applications, θα διοργανώσει Εβδομάδα Τσεχικής Γαστρονομίας στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 26/11-05/12/2010. Στις 26 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή […]

Ο Τσεχικός Οργανισμός Τουρισμού, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Travel Media Applications, θα διοργανώσει Εβδομάδα Τσεχικής<...> Γαστρονομίας στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 26/11-05/12/2010. Στις 26 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή θα γίνει το opening night όπου θα προσκληθούν επίσημοι και φίλοι της Τσεχικής Δημοκρατίας. Λίγες μέρες πριν θα έχει προηγηθεί press conference με καλεσμένους δημοσιογράφους από το ταξιδιωτικό ρεπορταζ, τη γαστρονομία, το life style και τη μόδα. Από το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το Abbey restaurant του ξενοδοχείου θα λειτουργεί αποκλειστικά ως Τσεχικό εστιατόριο, προσφέροντας στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας, μόνο Τσεχικές γεύσεις. Σε διπλανή αίθουσα παρόμοια διακοσμημένη θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα Τσεχικά προϊόντα.

Η ΤΜΑ θα διοργανώσει αυτή την γαστρονομική εκδήλωση στο Royal Olympic, δημιουργώντας μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο χώρο του Abbey restaurant, προσκαλώντας τους προσκεκλημένους να επισκεφθούν την Τσεχική Δημοκρατία. Επιπρόσθετα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το νέο και πολύ πρακτικό οδηγό για την Τσεχική Δημοκρατία στην ελληνική γλώσσα, μία πρωτοβουλία της ΤΜΑ για την τουριστική αγορά της Ελλάδας, και να λάβουν πληροφορίες και προτάσεις για ταξίδια στην Τσεχία.

Όσον αφορά στο μενού, Τσέχος σεφ θα είναι υπεύθυνος για το μενού αυτής της Γαστρονομικής Εβδομάδας που προσφέρει στο ελληνικό κοινό παραδοσιακές και αυθεντικές λιχουδιές και γεύσεις από την Τσεχία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024