Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Jet2 ακυρώνει το καλοκαιρινό της προγραμμα για Τυνησία
Επιστροφή χρημάτων και έκπτωση σε άλλους προορισμούς

Η Jet2 ακυρώνει το καλοκαιρινό της προγραμμα για Τυνησία

H Jet2 ακύρωσε το προσεχές καλοκαιρινό της πρόγραμμα για την Τυνησία, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιβατών της στο συγκεριμένο προορισμό. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία επρόκειτο […]

H Jet2 ακύρωσε το προσεχές καλοκαιρινό της πρόγραμμα για την Τυνησία, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιβατών της στο συγκεριμένο προορισμό<...>. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία επρόκειτο να εκτελέσει πτήσεις από Leeds Bradford, Newcastle, Manchester και πρόσφατα από τη Γλασκώβη αυτό το καλοκαίρι, αναφέρει ότι δε θα εκτελέσει καμία υπηρεσία “μέχρις ότου ηρεμήσει η κατάσταση”.

Σύμφωνα με δήλωσή της, η εταιρεία αναφέρει: “Λόγω της τρέχουσας κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τυνησία και την ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για την αποφυγή μη ουσιωδών ταξιδιών στην Τυνησία στο άμεσο μέλλον, η Jet2.com αποφάσισε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες υπηρεσίες της στο συγκεκριμένο προορισμό για το Καλοκαίρι του 2011. Η ασφάλεια των πελατών μας είναι πρώτη μας προτεραιότητα και επίσης δε θέλουμε να αντιμετωπίσουν άγχος και αβεβαιότητα για το αν οι διακοπές των πελατών μας θα προχωρήσουν όπως έχει σχεδιαστεί. Ως εκ τούτου, τους δίνουμε την ευκαιρία να σχεδιάσουν τώρα εναλλακτικές διακοπές, ώστε να μπορούν να είναι άνετα και να μην ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους”.

Η Jet2 και η Jet2 Holidays σκοπεύουν να επικοινωνήσουν με όλους τους επιβάτες που έχουν κλείσει για να ταξιδέψουν στην Τυνησία, για να τους προσφέρουν επιστροφή χρημάτων και έκπτωση σε άλλους προορισμούς.

Η δήλωση καταλήγει: “Η Jet2.com και η Jet2holidays ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους πελάτες μας που επλήγησαν από την κατάσταση αυτή, η οποία είναι εντελώς εκτός του ελέγχου μας”.

Οι ειδήμονες της τουριστικής βιομηχανίας δηλώνουν ότι η αναστολή των πτήσεων προς Τυνησία συμπίπτει με την κακή απόδοση της εταιρείας, αλλά η Jet2 επιμένει ότι πρόκειται για προσωρινή κίνηση.

Η συγκεκριμένη είδηση είναι πλήγμα για τον Οργανισμό Τουρισμού της Τυνησίας, ο οποίος κατά τη φετινή World Travel Market, προέβλεπε μια καλή χρονιά για τη χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024